Monday, November 23, 2009

YOU TOOK MY HEART AWAY

assalammualaikum Pictures, Images and Photos

Happy Monday everyone.....pang

hrumm....pagi ni...serious....I tak de mood langsung.....nak senyum pun tak mampu...paksa gak senyum...

pagi-pagi lagi orang dah buat I kecik hati...seriusly..memang terasa sangat...sedih pun ada jugak..dah macam orang mintak sedekah palak...sampai hati....tak pe lah...ari ni ari dia...esok lusa...hrumm...faham-faham sendiri la...bukan nak berdendam...tapi....nth la..susah nak cakap macam mana...sesungguhnya Allah tu maha kuasa...tak pe lah tu...sabar jer la...

http://senikehidupan.files.wordpress.com/2008/10/sedekah.gif
episode kecik hati tak berakhir di situ.....sampai jer office....hrummm....memang I hangin sangat-sangat....perkara yang sama berulang...

http://media.bigoo.ws/content/smile/big/big_8.gif

nak guna PC...guna la...sungguh I tak kisah...tapi kenapa perlu tukar setting...tukar sana...tukar sini...untuk apa...??? bukannya dia buat kerja guna PC ni...so pe motif nyer...?? kenapa nak dengki sangat dgn I...pe yang I dah buat...?? PC sendiri ada....bukan takat PC...lappy pun ada...so pe masalhnyer lagi...???????

http://blog.turntablelab.com/images/The%20Sad%20Clown.jpg

more...kerusi I sekali lagi patah......nak menagis I pagi tadi...korang buat ape hah dgn kerusi ni..?? beromen ke...sampai patah bagai...????? masing-masing ada tempat sendiri...kenapa tempat I jugak yang jadi mangsa...kenapa...????? mentang2 la I sorang jer perempuan kat sini..korang sewenang-wenangnya buat ape yang korang suka...macam tu ke...???

http://howigotlaidoff.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/07/office-sex1.jpg

sorry la if ada perkataan yang kurang enak di sini..... I just nak luahkan pe yang terbuku di hati...sedih sangat hari ni...hrummm.....

tapi...dalam sedih-sedih...bila chek email...dapat picture2 kat bawah ni...sejuk sikit hati...picture-picture ni mampu buatkan I tersenyum....

you took my heart away la.....
to Mr N...thanks coz fowardkan picture-picture ni....thanks sanagt...malu2

I nak share dengan u all semua......




































sweet sangat kan...?? harap kawan-kawan semua terhibur.....

oklah...I nak keluar jap....malas nak dok office lama-lama...

u all...take care yupp.....

dont ever forget that....Nabilah sayang kamu..............muah

10 comments:

aRien de GreaT said...

LA..GMBR APE LA AGKNYER EK...ARIN XDPT NK TGOK SBB LINE K.O...

ERR..MCM LAMA XDGR KHABAR NABILAH..DULU TIAP2 HARI UPDATE..SKUNK DH JRG2..BZ KER

damaiinx said...

he2...
hangit..lagi
jgn2....api beso sgt tu
he3....

Cik Cookie said...

monday blues.
tingat kerusi CC yg patah kat umh yg belu xsamapi bape bulan.
mgkin ada org boromen time CC xde.

menci ahh...

niesz said...

saba2..mmg xpatut tul dorg wat mcm tu..jahat tul..xpe..nnti dorg pasti dpt balasan gak..saba ek..
doa org ug teraniaya tu d makbul kan..

hasni said...

akakk
sweetnya pics tuuuuuuu
huhu
apapon
harap bersabarla yer
jgn mudah putus asa ya dear sis
i knw sis nabilah ni kuat orangnya:-)

nabilah_2908 said...

hey arien :

yer ke dah lama...sy ade jer kt sini..huhuhu.. ;)
erm...tak pe la..if line dh ok..tgk la...rsnya arien suka dgn pic2 tu.. :)

nabilah_2908 said...

hye DMX;
erm...api tak beso mn pun..hehe..sabar jer la...(^_^)

nabilah_2908 said...

hye sis;
tu la pasal kan..if nk beromen pun..wat la kt tmpt sendiri...hrumm...

nabilah_2908 said...

thnks niesz..:)

nabilah_2908 said...

hye hasni...
hrumm...tul al tu...tgh sabar jer sekarang ni...if dpt peluang kerja yg lebih baik....akk cabut jer dr sini.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...