Friday, December 18, 2009

BANTU SAYA UBAH BLOG SAYA

...ASSALAMMUALAIKUM...

Hye....hye..hye.....hai

cabaran untuk Level 3 dah bermula......



saingn semakin sengit...tadi I tengok result utk cabaran Level 1 & Level 2....erm...ok la...I tak berada di tempat teratas or tercorot....tengah-tengah....walau macam mana pun...I masih lagi belum patah semangat...perjuangan ini perlu diteruskan juga hingga ke akhirnya....

kini dah masuk Level 3...tinggal 1 level lagi...menang or tak...I tak kisah...yang penting...I amat la enjoy masuk contest ni...coz contest ni lain dari yang lain..sebab tu I tertarik untuk join...

to all my fwens....thnks tau kerana dah memberikan sokongan pada Nabilah...harap dapat sokongan yang berterusan dari u all semua....thnks...pusing

ok....jom ikut Nabilah menyelesaikan task yang diberikan..

...APA YANG MENARIK MENGENAI BLOG ANDA...

http://blogs.worldbank.org/files/governance/image/blog%20board.jpg

apa yer yang menarik tentang APA KATA HATI ni....???

love ramai visitor yang mengatakan bahawa background blog ni menarik...cantik...me too.....fisrt time nampak terus jatuh hati...if ada di antara u all rasa sebaliknya...hrumm..its ok...terpulang pada individu untuk menilai..

love cerita-cerita yang dipublishkan di blog ni boleh juga dikatakan menarik...sometimes ada juga entry yg membosankan...cara I menilai..mudah jer...bedasarkan bilangan komen yang I terima..if menarik...sure akan mendapat bnyk komen..if kurang maka kurang lah...dari sehari kesehari I akan cuba untuk publishkan cerita-cerita yang manarik..dengan 1 tujuan...iaitu I tak nak visitors bosan..

love APA KATA HATI juga ada Pengawal yang macho...yang sanagt setia menjaga blog ni..thnks to FCU coz design widget ni...for me..this widget is the best..

love Background music untuk blog ni pun menarik juga...berbeza dengan blog-blog lain...kebanyakkannya menyajikan lagu-lagu yang terbaru di blog-blog mereka..but kt blog ni..menyajikan lagu rock lama..kenapa...?? coz dalam lagu tu ada my name...CINTA UNTK NABILAH .. just nice for my blog kan..?? apa yang ada kt sini...melambangkan diri ini.

...KENAPAKAH ANDA MENYUSUN KEDUDUKAN BLOG ANDA SEPERTI SEKARANG...

love well...I rasa...kedudukan kt blog ni tak semak sangt...tak banyk sngt widget..nampak tenang...part yang paling I suka adalah pada header blog ni...gambar yang sangat menenagkan..
pI pernah berhajat unutk buat 3 colum...tapi hasilnya tak menarik...so kekal saja lah macam ni..I senang dengan kedudukan sekarang.

love paling penting....adalah user friendly...contoh macam music player...if visitor tak nak dengar lagu..mereka boleh stop that music hanya denga 1 click...friendly kan...kan..?? hehe...

...APAKAH KONSEP BLOG ANDA...

love konsep blog ni....erm...lebih kepada personal dalam ertikata lain...bebas...tak terikat dengan satu-satu konsep...di sini..ada berkaitan dengan kisah peribadi...keluarga..kawan-kawan...info-info yang menarik..dan macam-macam lagi..blog ni lebih berbentuk terbuka..kita bebas mengutarakan perlbagai kisah...apa saja yang menarik yang boleh dikongsikan bersama..

...ADAKAH ANDA INGIN MENAIKKAN TRAFIK...

http://www.clipartheaven.com/clipart/transportation/other_ground/traffic_signal_2.gif

love of course I nak menaikkan trafik blog ni...semakin ramai yang singgah di sini..semakin tinggi lah traffic APA KATA HATI

...APAKAH PERANCANGAN BLOG ANDA PADA MASA DEPAN...

love simple....hope blog ni akan dapat menyiarkan artikel2 yang ringkas tetapi padat dengan info yang berguna lagi menarik... cara pengolahan yang semakin kreatif..dan sentiasa dapat sokongan yang berterusan daripada pembaca..tampa sokongan kalian...maka tiada lah APA KATA HATI...

...ADAKAH BLOG ANDA BERAT..APAKAH CARA UNTUK ATASINYA...

love yupp...memang blog ni berat...size blog ni adalah 316.19 kb...menurut Mr Ady dari Blog Sederhana Itu Indah jika blog anda melebihi 200 kb..maka beratlah blog anda...nak tau berapa saiz blog anda...sila singgah di blog yang telah disebutkan tadi.

love sebelum ni dah macam-macam cara yang I gunakan unutk meringan kan blog...antaranya..membuang widget-widget yang tak berapa penting..more...I juga telah setup 1 blog untuk simpan awards yang I dapat dari kawan-kawan semua..iaitu di MY AWARDS

ok...selesai sudah tugasan ini....ha....unutk u all pun ada tugasan juga tau....

tugasan apa yer...??soal

jangan risau....simple jer......malah I pernah minta u all buat sebelum ni...

I amat-amat memerlukan komen dari u all semua tentang blog ini....I ulang...I nak pendapat u all tentang APA KATA HATI....if ada kekurangan...jagan malu-malu unutk berikan cadangan serta teguran..agar I boleh mempebaiki blog ini...

hope to get ur feed back soon.....really need ur supports.....

oklah...sampai sini dulu...jagan lupa untuk komen yupp....

Bigg kiss for you.....muah I loveee you..............loveu


28 comments:

anN said...

wah !! dah level 3.. hehe gd luck2!!!

Ms.Independant said...

APH best! kerana byk topik yang baru dan hangat di tonjolkan.
Tak busan nak bace!
Go Nabilah Go! ;)

apLe dE gadiZ said...

heheh da level 3..'good job.
ta de pape yg kurg.
rasenyer pasal loading oke la.
sbb aple try loading page nieh pun ta la lmbt sgt.
keep it up,

aque said...

wah.. dah nek level lagi.. tahniah2.. gud luck..

++***hana zaty**++ said...

aah..

tol2...blog kmoo xberat~~~
ngeee..
gudluck!

nobuta said...

gud luck yea..

abdullah said...

pon2..go2

syifa' said...

nabilah sgt semgt! yeah! da nek level dah ni... i support u laa... oo yeahh!!!

pasni ade task lagi ke?

Fiq said...

huh... macam main game ada level2 nih. keep it up.

Afifee said...

Gud luck nabilah :)
Ok je blog ni Nabilah..cpt je bila nk buka.. :)

aRe_fEn_D said...

tahniahh!!!!!! dah level 3 yerk... cepat gak ... x menang pn xpe jnji enjoy

nurain rodze said...

chaiyok chaiyok .
blog ni best .
x jemu2 nak singgah

dmx said...

oky...
best gak promote tu....
wahahaha...caya laa

pakcik gumbira said...

gudlak..n terbaiiiyekkk

911 said...

saya rasa blog kamu dikategorikan 'berat' disebabkan oleh background pic tu, bersaiz 211KB. Tapi tak menjadi masalah utk saya buka :)

Lagi satu perkara, bila kita klik nak buat komen 2 popup muncul - perkara begini agak kurang disenangi oleh sesetengah pengunjung terutama yang mempunyai sambungan internet yang agak lembab. Kadang-kadang ianya boleh menyebabkan Firefox/browser crash terutamanya bila dah buka terlalu banyak tab/window.

Apapun saya sangat suka paparan blog kamu. Gud luck :) Sokong Nabilah.

Liyana said...

wah, kamu join tu ye.. saya dulu join, tapi kan, nak tunggu no ahli x dapat2..last2 saya remove je..sedih gak..huhu

:: g3n :: said...

ye..
saya juga sapot kamoo...
walaupun dr jauh...
hehehe...

saya sokong kata 911...
mgkin disebabkan backgroung..
kalau just guna color mgkin bertambah ringan...
tapi xpe, saya stil boleh load dgn agak lajus...
blog saya lg berat sekarang..hehe
semoga berjaya ya...:)

aRien de GreaT said...

nabilah..arin suka comment pop out ni..jgn ubah..menyenangkan...xpyh nk lari dri page...huhuhu...
klu sesape rsa lmbt ke pe ke leh try google chrome..

Cik Cookie said...

go go sis..
usaha kena lebih.
Cik Cookie kat blkg kamu nih

hasni said...

hasni dah balik untuk mengsuppotr blog sis nabilah:-)
napa hasni suka blog ni??
sbb entry dalam blog ni adalah entry2 y hidup
realiti n bukan imaginasi
love it sis

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..rindunya kat nabilah...wlupepun blog nabilah tetap best..

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam nabilah..rindunya kat nabilah...wlupepun blog nabilah tetap best..

azizan4444 said...

slm nabilah..

walupon ni kli ke 3 zzian kt blog ni..bnyk gak zizan da explore entri2 kt cni...entri pon mnrik...

heder tu sgt chantek..hehe..gudluck ye...trskn smgt..zizan x berkesmptan nk join kontes ni.hehee

Riesna Zasly said...

tahniah kerana berjaya mencapai level 3 dik... caya laH...

blog ini yang menarik hati akak... kerana ia agak santai dan seronok untuk dijengok...

style penceritaan nabila pun agak ceria dan menghiburkan... seperti orangnya juga

dan yang paling best...
i ikut trend terkini... dan tak jemu menatapnya...

yang paling penting, sikap nabila yang positif dan suka beramah amat digemari...

good luck dik
slmt maju jaya
love u

Shahir @ Meng said...

gudluck yer..
semoga berjaya.

dmx said...

wah...
nabilah...dah,semakin maju
simple n bergaya...beb
tahniah......
moga,maju jaya......
waaaaa...

Mak Su said...

alamak! apa nak tulis ni.....

errr, salam maal hijrah :)

(yang lain2 tu maksu tak berapa pandai)

dmx said...

nanti...
bole...laa,mkn agin kat melaka
plak ,cuti2..malaysia,wahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...