Saturday, December 12, 2009

CABARAN MASTER KAMI BLOGGER - LEVEL 1

...ASSALAMMUALAIKUM...

ola fwens.....hai

( n3 ni aladah sticy micky post...sila scroll ke bawah untuk cerita yg baru)

hrumm....buat pertamakalinya I join contest dalam dunia blog nih....selama ni...hanya jadi pemerhati jer...tapi kali ni..tergerak lak nak join...

I join contest yang di anjurkan oleh FCU COMMUNITY

sekarang ni baru Level 1...more tarikh tutup semaikn hampir..iaitu pada hari Sabtu ni..adus...Nabilah dah terlambat...tinggal 2 hari jer lagi...tapi apa salahnya jika mencuba...even di saat2 akhir...betul tak..??

ok...cuba lihat banner di bawah ni...ni la contest yg I maksud kan tadi...



untuk Level 1...tugasannya mudah jer...

just publish 1 artikel tentang contest ni...then ajak pembaca komen...1 komen= 1 markah..syaratnya...pembaca yang meninggalkan komen perlulah ada blog..

so....Nabilah nak minta sokongan dan pertolongan dari kawan-kawan semua...rajin2 la tinggalkan KOMEN yupp...

well....dari mana yer I kenal dengan FCU COMMUNITY ni....??soal

dari chat box nabilah la...Admin FCU pernh ajak singgah ke blog ni...

first time I masuk....I dah tertarik dengan design blog ni....and bertambah menarik bila entry di FCU COMMUNITY juga sangt menarik... If free...I selalu gak habiskan masa kt FCU COMMUNITY tuk baca entry2 yang terdahulu..juga yang terkini...antaranya entry yang menarik adalah...entry yang bertajuk....

tepuktangan Lady Gaga Waktu Dulu

tepuktangan Culik ? Apa Perlu Buat

tepuktangan Jangan Tertipu dengan Gambar

banyak lagi...if nak tau....jom singgah ke FCU COMMUNITY ni...

more...FCU COMMUNITY pun ada menyediakan widget yang menarik...masih ingat lagi tentang n3 Nabilah yang bertajuk PAK GUARD MACHO ...?? sure u all ingtkan...

sebelum ni pun I tak bape minat nk letak widget banyk2 kt blog ni...tapi bila FCU COMMUNITY design widget nih...tertarik lah...sesungguhnya mereka ni sangat la kreatif kan..?? macam-macam jenis widget ada...comel2 lak tu...seriusly...I suka...lala

Kesimpulannya...FCU COMMUNITY memang best...keep it up...semoaga terus success selalu.. ye


ok....sampai sini dahulu.....selesai sudah tugasan untuk level yang pertama...

to all my fwens.....harap dapat sokongan dari u all semua dengan hanya meninggalkan komen...simple jer kan...??

thanks tau....sesungguhnya...Nabilah sayanggg kamu.....muah

21 comments:

aque said...

wah..masok contest.. goodluck nabilah.. hehhehe..
wah.. first cmnt... sungguh terujew... hehhehe...
sekali lagi good luck yew nabila...

DuRiAn rUnTuH said...

tak sangke nabilah masuk contest nih, sebab tgk dari care nak bertanding tuh cam susah je..tambah2 ramai yg masuk..tpi takpe, GOOD Luck bebeh..semoga dapat hadiah, menang!!

dmx said...

caya laa...
vote...nabilah

aRe_fEn_D said...

i support u.,...
send gift bnyk2 kat facebook k...huhuhu

ladymiaka86 said...

gudluck cik nabilah.. even dah lewat tp still ade semangat nak mencuba kan.. itu yg bagusnya..

Ms.Independant said...

Good Luck Nabilah!
Go Nabilah Go!
*sambil goyang2 pom pom pink!*

Hehe :P

Riesna Zasly said...

i vote u dik nabila...
cayalah..
tak perasan lak ada contesst kat sini dan nabila pun join..

good luck k

Cik Cookie said...

kompem xterikut

imHepPie said...

haha sgt malas mau join contest2 neh

aien~s corner said...

komen pe2 pun xpe kan.. hehe

nurain rodze said...

chaiyok ! chaiyok !

niesz said...

gud luck yer..insyaALLAH kamu mesti boley punyer..believe urself..

aRien de GreaT said...

owh..boleh than gak contest nih..huhu

sweet cleopatra said...

go go gurlz..!!
choiyok2..
jgn ptos ase..
huhu..:P

Lenggang Kangkung said...

Moga berjaya.

wa23r said...

apa kata hatiku?hati ku kata gud luck lah!!

Afifee said...

Vote for Nabilah! Yeay! :D

SIREH JUNJUNG said...

salam cucuku sayang...moga berjaya dengan cemerlang dan tercemerlang..
nanti dah berjaya jgn lupa belanja nenek ya...

nenek pun masukkkkk la.. nanti dpt hadiah kan...

apa2 pun all t best cucuku nabila

Kaito said...

saje nak tolong....komen pape pun tak pe kan...hehe

muhamad mustafa said...

wah..cik nabilah msuk contest..menang jgn lupe kite tau..ahaks...

Aku yang bijaksana said...

Tahniah2! =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...