Friday, December 18, 2009

HAPPY BIRTHDAY HASNI

...ASSALAMMUALAIKUM...

Di pagi tahun baru yang indah ini....I nak wish HAPPY BIRTHDAY kepada........





To Hasni.....

Happy Birthday dear.....moga panjang umur...sentiasa dimurahkan rezeki...dikurniakan kesihatan yang berpanjangan...and....moga success selalu....

sayangggggggg kamu.....may u have a great birthday....ye

jom fwens....serbu blog Hasni...wish Happy Birthday to her....ye


Cabaran dah masuk level ke 4...jap lagi i selesaikan tugasan terakhir tu....hope dapat fully support dari u all semua thnks... ye


6 comments:

niesz said...

wish heppy besday tuk die..hihi..

Liyana said...

nanti birthday, saya nak jugak..

Fiq said...

hepi besday 2 cik hasni dari blog cik nabilah (my classmate tu, utk plant phisio n tissue culture=p)

hasni said...

ait
fiq pon ada kat sini ek
hehe
tanx a lot sis nabilahhhhh
muahhhhhhhhhhhhhhhh
sayang sis
terharu ni
ada special entry 4 me
huhu
sayaaaaaaaannnnnnnnnnggggggggg sis nabilah:-)
n xlupa jgak
slmt tahun baru kak
mg apa yang akak buat mndpt restu dr Allah
n mg akak sukses dlm apa jua kerja yang akak wat:-)

bybiehun said...

gud luck...i know u can do it..try ur best :D

dmx said...

nak..
wish gak
4 hasni....
Hape Befday...
moga diberkati Allah selalu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...