Monday, December 07, 2009

LAMBAIAN KA'ABAH FINALE PART

...ASSALAMMUALAIKUM...

ola fwens....hai

how are you....

hrumm...internet kat office nih...sanagt tenat...nth la...

guys out there....nk bg tau nih...jagan la try pek promosi TM yg sedang hoboh sekarang ni...konon modem wi-fi percuma...lebih menjimatkan...

seriously...sngt2 teruk...much better dr produk TM yg sebelum nih...hrumm...

ok lah...nak kene cepat..jp2 lagi down balik...

well....sepertimana dlm n3 yang lepas...I ada bagi tau kan yang my parents dah selamat sampai dari Tanah Suci Mekah...

ok...jom kita tengok gambar...





ketibaan ayah n Ibu kt KLIA...
I tak ikut pun...jaga rumah... Adin, DD , Pak Ngah & Cik Nizam yang ikut..



baru sampai kat rumah...
tengok lah my dad dah botak...hehehe...



macam pengantin kan....hehehe...



the foods...kurma...and lain2 lagi...



my family...tapi sebelah ayah jer la...


ok...kita tgk gambar masa mereka kat Madinah & Mekah lak...











shopping time....













seronok kan if dapat pergi ke sini....I pun teringin juga tuk sampai...
Insya'Allah...jika di izinkan...I akan sampai gak...


sekarang ni...rumah tak henti-henti diziarahi oleh kawan2 my parents...my other family members...

hanya ada satu perkataan jer...iaitu.. PENAT...!!!

macam nak patah pinggang mengemas..basuh pinggan mangkuk...masak...buat air...nasib ada Adin...if I sorang jer...haih..tak tau lah....

ok lah....sampai sini dulu...ada meeting petang ni...

till we meet again...

take care yupp.... I love you.........muah

3 comments:

Riesna Zasly said...

cantik pic2 yang nabila susun tu... nampak seragam dan kemas...

love always dik

Nur Hazlin said...

hmmm,bile lah boleh jejakkan kaki kat sane .
20 thun akan datang agaknyer..

Fatt Chin Choy said...

ko upah ler sorang pembantu
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...