Monday, December 21, 2009

MAKAN APA HARI NI....??

...ASSALAMMUALAIKUM...

Ola fwens.....Happy Monday....hai

how are you...??

well..rasa lega sangt coz contest dah pun berakhir....tadi I check result tuk level 4....I dapat mengumpulkan markah tertinggi...huhuhu...tersenyum sendiri bila tengok result tu...tapi....itu tak bermakna I menang....markah2 untuk level 1 hingga 3 belum dikira lagi...

so..memang or kalah....I tak kisah..if dah dapat full result...I'll let u know yupp...pape pun terima kasih banyak2 kat kawan-kawan semua....myb ada reward sikit untuk u all...but not sure...just wait n see dulu yupp... ye

ok....u all semua dah lunch....?? makan apa hari ni...??

well...hari ni...I malas nak keluar....yang benarnya fobia akibat dari xcdnt yg lepas..belum habis lagi....pagi tadi pun drive slow and stedy jer...bila lalu di tmpat kejadian....rasa seram sejuk..huhuhu...

perut lapar.....tapi malas nak keluar.....kat pantry pun ada biskut jer....nak kirim staff kat office tak de lak...yang ada staff kt bahagian operation...segan lor....

fikir punye fikir...tiba2 mentol kat kepala yang malap ni bernyala...

http://www.math.hmc.edu/~tucker/math104/graphics/thinking-cap.gif

bila dah dapat idea tu...tampa berlengah lagi.....jari jemari ni laju mendail numbor telefon...cakap punye cakap....tunggu punye tunggu....

then....penantian berakhir bila si Dia muncul di depan pintu......sambil membawakan makanan...beserta senyuman...alahai....manisnya senyuman Dia.....

time tu sangt la teruja....kesian si Dia...merah muka...panas....baju pun merah....huhu..yer la...Dia ke sini dengan motor jer...I pulak elok jer menunggu dia dalam bilik yang berhawa dingin..

sempat juga I pelawa dia duduk2 jap...tapi dia dengan sopan menolak..ish..ish..ish.. baiknya Dia...anak sape nih.....

setelah selesai semua urusan si Dia meminta diri tuk balik..yer lah tak manis if orang tengok...seorang laki sorang perempuan dalm office ni......

I pun hantar dia dengan pandangan dari jauh.....harap dapat berjumpa lagi.....

lepas jer dia balik....pe lagi....jommm makannn....!!!ye

nak tau Dia bawa apa untuk I....??

jom tengok gambar eh...

tadaaaa,,,,,,,,,,,,,




hehehehe... td I call McD Delivery la....

http://www.outofmysandbox.com/wp-content/uploads/2009/10/maccas.jpg

ni la motor si Dia....muka merah akibat panas terik mentari...baju merah..motor pun merah..

(pic ni...I amik kt umah Pakcik Google)



makan time...... :)
I memang suka Quarter Pounder compare dengan yang lain...



tengok cheese yang keluar tu..hmmm.....



closed up sikit.......

Alhamdulillah....kenyang.........lala


ok fwens....that's all for now...

sape2 yang belum makan tu..g makan tau...nanti sakit.....

take care.....I love you...............muah

15 comments:

BuLaN iTu aKu said...

pasal contest tu ye..
good luck...
maafkan saya sebab dah lama tak lwat blog ni

nurain rodze said...

wow . sedap tu .
jum tgk pasemboq ain

hasni said...

haha
da agakdah mkn menda ni
sedap2

aRien de GreaT said...

ni y rsa nk telan mcd nih..heheh

Riesna Zasly said...

aduhai... sedapnya...
terbayang dah...

hehehe

dmx said...

wah...
mcm,duduk..
kat...
ukay plak...
heheheh......

Fiq said...

uihh.. sedap tu...

nabilah_2908 said...

hye bulan...its ok.... sy pun biasa masuk blog awk..as a silent reader jer...huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hye ain...
nnti akk singgh yupp... :)

nabilah_2908 said...

hye hasni...

lor awl2 dh agak eh...hrumm..tk jd la wt suspen...hehehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye arien....jom makann...:)

nabilah_2908 said...

hye kakak...

hehehe...jom kak kita mkn mcD lagi....heheh.. :)

nabilah_2908 said...

hye DMX...

hrumm yer ke...? sj sesekali tukar selera... :)

nabilah_2908 said...

jom Fiq..mkn.... :)

niesz said...

hihi..doa2 la ek..mane tau betul2 menang..x ke best tu..ehe..

mcdonald??nk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...