Tuesday, December 29, 2009

MELANGKAH KE 2010



Ola fwens.....hai

hrumm.....tinggal 2 hari jer lagi tuk kita melangkah ke tahun baru....tahun 2010 kan..??

cepat betul masa berlalu.....pejam celik..tahun 2009 dah sampai ke penghujungnya....

so dikesempatan ini....I nak share dengan u all semua...kenangan manis mahupun pahit yang tak dapat dilupakan disepanjang tahun 2009

Kenangan Manis tahun 2009

love Honestly.....tahun ni...tak banyak meninggalkan kenangan manis....biasa2 jer...yang I rasa best...berkongsi kegembiraan my parents yang dapat pergi menunaikan Haji...selamat pergi dan selamat balik...Alhamdulillah...

love Berkongsi kegembiraan bila Adin diterima masuk ke UPM

loveCuti-cuti Malaysia bersama family and kawan-kawan my Dad ke Terengganu..Kelantan..Perak dan Pahang...tapi tak dapat habis kan konvoi tu....

Kenangan Pahit tahun 2009

sedih kami tak dapat habiskan Konvoi tu sebab dapat berita dari Melaka...makcik tersayang masuk ICU...nazak....so kami balik dulu.....kami sempat ziarah makcik...mulanya rasa lega coz dah dipindahkan dari ICU ke wad biasa....tapi keesokkan harinya....cik Amah....meninggalkan kami semua....pemergian Arwah memang watkan kami semua terasa kehilangannya...terutama pada Raya yang lepas..

sedih Hari Raya Aidilfitri tahun ni memang tak besh langsung.....Hari Raya Haji pun....coz tak bersama dengan my parents...only 3 of us...huhuhu...

sedih tah berapa kali dalam tahun ni jer hati ni dikecewakan oleh makhluk tuhan yang bernama LELAKI...akibatnya...fobia...hingga kini....masih sendiri...huhuhu....

sedih buat pertama kalinya terlibat dalam kemalangan yang mengerikan....yang membabitkan nyawa manusia.....hrummm....hingga kini masih fobia.....


hrumm..itu jer la yang dapat I kongsikan...

I harap...tahun 2010....akan membawa sinar baru....moga tahun 2010 akan lebih baik dari tahun 2009....Insya'allah.......

ok........dah habis baca.....??

I've something for you.........hehehehe....ye

sukacita dimaklumkan bahawa...ANDA....ya Anda.......

YOU HAVE BEEN TAGGED BY ME

ala...bukan apa...saja jer I nak tau...tak salahkan if kita share bersama....


To All My Fwens....sila jalankan tugas anda....

Terdapat 3 tugas....

Tugas Pertama...

peace Ceritakan Kenangan Manis yang takdapt dilupakan pada tahun 2009 ..terpulang la pada u all nak cerita banyak mana pun....

peace Ceritakan Kenangan Pahit yang takdapt dilupakan pada tahun 2009 ..terpulang la pada u all nak cerita banyak mana pun....

Tugasan Kedua

peace Harapan kamu pada tahun 2010....

ha...if u all rasa nak tag kawan-kawan terpulang lah....if tak nak pun tak pe....

Tugasan Ketiga

peace ok..setelah selesai tugasan pertama dan kedua....sila la ambil kad di bawah ini sebagai tanda penghargaan...fresh from oven...I baru buat pagi ni...hehe..




kepada kawan-kawan semua....sudi-sudikan lah yer menjalankan tugas yang telah diberikan...tiada paksaan.....if dah buat...please do let me know ya....

ok....sampai sini dulu....SELAMAT MENJALANKAN TUGAS.....

take care......till we meet again....

I love you............muah

22 comments:

aRien de GreaT said...

hehehe..kebetulan..arin mang nk bt psal 2009 ni pun..so..ok la..boleh jer...err..kira nnti arin amek ek tagged nih..

nabilah_2908 said...

ok arien...sila la..thnks... :)

imHepPie said...

knangan manis mkn gula kenangan pahit mkn peria ahahaha

niesz said...

check my entry...done!hihi..niesz pon br ter pk nk wat cite sal 2009..nsib baik ade tag nie..thanx yer..

misz benida said...

moga thun yg bkl mnjelma bgnda2 mmbwa prubhan.
pubhan ke arah kebaikan.

hasni said...

sis
hasni da wat tag ni
g la jenguk2

Fiq said...

erkk... saya ke kena tag? ye ke? erkk... gulp... arghhh

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

semoga tercapai azam 2009....plan lagi baik tuk azam 2010...

Afifee said...

sorry nabilah aritu bz sikit xdapat nak komen.huhu :(

dmx said...

okeh...
nabilah...
insyallah...kalo ader klapgan
tagged..nih
heheheh.....

nabilah_2908 said...

hrumm..ok la tu mimie.. :)

nabilah_2908 said...

hye niesz...ok...dh tgk dh...thnks juga cz sudi berkongsi... :)

nabilah_2908 said...

hye bienda....

hrumm..betul tu..hope so...happy new year... :)

nabilah_2908 said...

hye hasni...

thnks coz sudi berkongsi... :)

nabilah_2908 said...

hye Fiq...

yupp...Fiq dh kena tag...if rajin buat la... :)

nabilah_2908 said...

hye arif... :)

erm...ckp tntg azam 2009...bnyk yg tak tercapai lagi...so utk thun 2010...xmo azam bnyk2... :)

nabilah_2908 said...

hye afifee...

xpe la tu...fhm...buzz...pape pun thnks tau...happy new year.. :)

nabilah_2908 said...

hye DMX...

thnks....if free buat la...tiada paksaan.. :)

Fahim 'n Alin said...

hepi new year

cik EPAL said...

welcome 2010 ;)

Ms.Independant said...

InsyaAllah farah wat nnti k nabilah...
end of year ni...
jengok blog pon tak sempat!

Riesna Zasly said...

slmt dtg tahun 2010... dekad baru tuh!!

kenangan yg tak leh dilupakan...

akak bersara dalam bidang kosmetik & beauty pd jun lalu setelah 12 tahun melaluinya... meninggalkan johor bahru buat selama2nya (dulu start dtg jb tahun 1991)... pulang ke negeri kelahiran perak...memulakan hidup baru sebagai free writer & pelukis... meninggalkan dunia glamour dan mak datin di bidang kecantikan dan NGO... nekad jadi manusia biasa... wanita biasa yang kembali ke ceruk dapur hehehe

tak mudah sebenarnya nak berubah hidup 100% begitu... but bila dah nak akhir tahun nih, ternyata akak berjaya melaluinya...

moga tahun 2010 membawa sinar di dunia yang baru..

u too nabila
slmt maju jaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...