Thursday, December 24, 2009

OH...KU TERJEBAK

...ASSALAMMUALAIKUM...

Ola dear fwensss.......hai

ari ni ari last bekerja....esok cuti.....la...la..la....lala

well.....I dah terjebak la.....dah jadi addicted la pulak...haih.....mcm mana ni...??

http://home.cc.umanitoba.ca/~froste/pics/ohno.jpg

oh tidak......

terjebak tentang ape eh...???

hrummm....tentang ni.....

http://kmisa.files.wordpress.com/2009/08/1233793982_boys20over20flowers.jpg

u all...tengok tak...??
kenapa drama Melayu tak macam ni eh....huhu....

I baru jer start tengok cerita ni...hari Khamis yang lepas....first itme tengok....alahai...best la pulak cite nih...maka mula la I terjebak dalam mengikuti cerita ni episode demi episode...

if my dad ada..I takde chance la nak tengok...coz my dad nak tengok Berita kt TV3...sometiems I bawa diri..tenogk dalam bilik jer...tapi macam tak best la tengok sorang2....

sudahnyer....setiap pagi...sebelum I start kerja...I on youtube dulu...huhu...on cerita ni..bagi loading dulu...ptg2 sikit...baru I tengok....

haih..I memang macam ni....tak bape suka ikut cerita2 yang bersiri...tapi bila sekali dah terjebak...ha..mcm ni la jadinye...huhu...

I suka jalan cerita yang macam ni...tak heavy sngt....macam sinetron2 dari Indon...I tak bape minat....dah tau dah jln cerita macam mana...sama la semua cerita....cerita melayu pun mcm tu gak..tul tak...terutama cerita pasal orang2 koperat...huh...boringgg....??

tapi cerita melayu ada juga la improvemnt....contoh terdekat...Drama Nur Kasih...setuju...?? huhu..
http://1.bp.blogspot.com/_gZgKQFgDKrI/Sw_VgLBDvGI/AAAAAAAABJ0/-a389jXoni8/s400/Nur+Kasih+Episod+Terakhir.jpg




5 comments:

Mak Su said...

selamat bercuti :D

niesz said...

niesz da tgk da cite boys over flower tu..mmg meleleh la...niesz suke yjeong..tu niesz punyer tau..hahaha...comey nyer die..aduh!!

nabilah_2908 said...

selamat bercuti juga Mak SU... :)

nabilah_2908 said...

hye niesz...

hrumm..ok...all yours dear...hehehe.. :)

akk tk mint sngt pelakon lelaki...akk suka tgk JanDI jer...hehehe.. :)

Riesna Zasly said...

memang best citer korea tu hehe
akak pun selalu nengok di internet... dan vcd dier... dulu citer tu dah tayang di tv singapura... awal tahun kalau tak salah... memang best... watak pompuan tu kelakar dan kekadang syahdu sangat... ending die pun best..,. tapi tak leh la citer... nanti dik nabila tak suprised lak hehe

dulu ada satu citer best gak mcm citer ni... THE LITTLE NYONYA... terbitan singapore... dengarnya dah tayang di tv m'sia... dah nengok ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...