Friday, December 11, 2009

PRETTY BUTTERFLIES

...ASSALAMMUALAIKUM...

Hello dear fwens.......wek

just nk bagi tau...APA KATA HATI akan berehat buat seketika.....

ala bukan lama pun...hari Isnin ni kita jumpa lagi...boleh..?? hehehe...

hrumm...even blog ni berehat....u all jgn la pulak tak singgah kt sini yupp...atleast...say Hye kt chat box tu ke...malu2


I banyak kerja la...sekarang ni tgh keja date line tuk submit paper work...haih tak menang tangan dibuatnya...

erm...kepada kawan-kawan yang sudi komen untuk n3 yang lepas....terima kasih banyak-bayak yer.... terima kasih di atas sokongn yg u all dah berikan...

wish me luck....ye

ape lagi eh....rasanya tu jer lah untk hari ni...ada beberapa gambar butterfly yg menarik..yang Nabilah nak share dengan u all semua...cantik sngt.... :)

I dapat email ni pagi tadi.....si pengirim email ni memang tau yang Nabilah ni memang fanatik terhadap Butterfly...huhuhu...1 ciptaan Allah yang cukup indah dan mengkagumkan...

jom kita cuci mata.....chak

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????

???????


cantik kan,,,,,?? hrummm...mendamaikan bila tengok picture2 nih....

oklah....thats all for now...see you in monday....

but dont worry....if ada kelapangan pasti I akan jengah kat blog u all semua....

take care dear fwens..... I LOVE YOU....!!!!!!muah

4 comments:

Cik Cookie said...

love the blue 1

fathiahRAIHANA said...

kak nabila ,
subhanallah
cantek sgt !!!
geram ana tgok .
cantek sgt yg merah bintik2 tuh .

see ya this moday kak nabila :)

Fiq said...

Cantik Cantik Cantik=p

Riesna Zasly said...

WONDERFULL DIK...

akak pun giler gak dengan butterflies ni... samer le kiter ye..

anyway... sambil bekerja tu, jangan lupa rehat k...

take care dik
love u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...