Tuesday, December 22, 2009

RAINY DAY

...ASSALAMMUALAIKUM...

Ola fwens....how are you today....??wek

well....kat sini...dari pagi tadi hujan....

apa yang menariknya tentang hujan...??soal

nak tau tak...bila I tengok hujan yang turun sekarang ni....amat lah mendamaikan....

http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4861153/RainyDayActivitiesForKids-main_Full.jpg

hujan yang turun tak berapa lebat.....tapi turun dengan kadar yang banyak.....apa yang lebih menarik adalah...air hujan yang turun tu...

nak tau tak....raindrops tu mcm salji....turun dengan ringan...bentuk bulat2 mcm tengah turun salji lak.....

oh Malaysia turun salji..........hahahaha....1 perkara yang tak kan mungkin berlaku...tp if berlaku juga itu semua ketentuan serta kehendak dari yang Esa...

http://pcwin.com/media/images/screen/Snow_Screensaver_38317.jpg

dah la duduk dlm office dengan aircond....dah rasa mcm kat luar negara lak....seriusly...I dapat rasakan perasaan itu....

masya'Allah....cantiknyer......even suasana kt sini tak de la cantik mn...yer la kawasan perindustrian...tapi...ttp cantik...duduk kt tepi jendela...minum hot choc...sambil perhatikan hujan yang turun...buatkan I tersenyum sendiri....boleh tak u all bayangkan....if dapt sure u all pun akan rasa kedamaiannya...

I try gak nak amik gamabr...tapi tak jadi la...if u all tengok nnti wt hilng mood jer...hehehe...

macam mana dengan tempat u all pula...hujan tak...??

***************
ok...update sikit tentang contest yang lepas.....

dukacita dimaklumkan...I tak tersenarai pun dalam top 3....I dpat no 5...

if nk tengok markah keseluruhan....jom singgah kat sini..


its ok...I puas hati.....even tak menang apa-apa hadiah...tapi...I dapat ramai kawan baru....and...tali silaturrahiam di antara kita semakin erat tul tak..? yer la saling bantu membantu...

guys....thnks ya....thank you soooo much........

oklah..thats all for now...till then.....

take care.......I LOVE YOU..............muah

23 comments:

hasni said...

xpala sis
next time boleh juin lagi ok:-)
hujn?
ari ni kl x hujan
tp mendung dr pagi td
tp xujan2
suka hujan
xsula kilat
menakutkan la

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

hujan yg turun...bagaikan mutiara....
boleh mcm tu...keh keh keh

nanti AJ wat contest , nabilah join ek...lalalalalalala

Ms.Independant said...

Nabilah!!!
best kan klo salji kat msia.
Bole kite maen snowball fight. hehe.

Tere tu nabilah dpt no5.
Dgr cite rami yg join kan!

niesz said...

its ok..lpas ni ley cube lagi kan..bbasya!!!

jgn putus asa k...

Princess Azah said...

salam nabilah..
sowie nabilah..sy de prob la ntah knp xleh nk komen..happy raining!

Riesna Zasly said...

nevermind nabila...
tahun depan leh join lsgi...
dan kumpul kekawan baru lagi di sini...

Bila nabila ckp pasal salji ni
akak sedih lak...
salji teruk di sini dik
dah 5 hari tak leh kuar rumah...
makan apa2 yg ada jer dalam peti ais tu...

akak di toronto ni...

dmx said...

oky...
yg penting....
kerjasama.......heheheh

BuLaN iTu aKu said...

pekena kopi o panas... perghh

imHepPie said...

ermm cni x ujan la plak tpi x panas gak..besh redup je

Liyana said...

ok lah tu dapat top5..congrate

Cik Cookie said...

suka hujan

nabilah_2908 said...

Sorry guys...lambt lak reply all ur comments...biasa la...kerja.. :)
jp..jp...nk reply 1 by 1 sekrg ni.. :)

nabilah_2908 said...

hye Hasni... :)

erm...thnks ya...akk tak sedih pun..huhuhu...rasa puas jer bila dh berjaya selesaikn kesemua tugasan tu.. :)

nabilah_2908 said...

hye Aj...

yupp...mcm lagu sudirman tu eh..? hehehe..

ok..AJ wat la cntst..nnti sy join... :)

nabilah_2908 said...

hye Farah...

hrumm...ok gak tu kan if ada salji kt malaysia...tapi better mcm ni jer la...huhuhu..:)

nabilah_2908 said...

hye niesz...

thnks....thnks 4 all ur support selama ni... :)

nabilah_2908 said...

hye Azah...

ala...tak pe la tu...its ok...yg penting ada sokongn Azah tu...thnks tau... :)

nabilah_2908 said...

hye kakak...

hrumm..thnks 4 all ur support..sngt2 mnghrgainya.. :)

owh..akk kt luar negara rupanya...semakin menarik la pula rasanya tuk kenal dgn akk ni.. :)

hrumm..cian akk..sabar la...hope lepas ni semua ok.. :)

nabilah_2908 said...

hye DMX...

Terima kasih DMX...di ats sokongn yg tak putus2 selama ni... :)

nabilah_2908 said...

hye Bulan...

hrumm..best gk kan...kopi O..hitm pekt nyer...tapi kt office ni tak de kopi...huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hye mimie... :)

ok la tu...kt cni..cuaca tak menentu...hujan....ps tu tibe2 jer panas terik...thn hujn balik...

nabilah_2908 said...

hye lia...

thnks .... :)

nabilah_2908 said...

hye sis....

sama la kita...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...