Wednesday, December 16, 2009

SCRIBBLE'S SONG

...ASSALAMMUALAIKUM...

ola fwens........pang

tadi sempat singgah kt blog SCRIBBLES WITH STYLE tgk2 ada contest....well for me..contest yg Farah anjurkan ni menarik...berbeza dari contest yg lain...maka sangt lah teruja nak join...more contest ni pun simple jer...

ok Farah....let me be your first contestant...hehehe...

Task yang pertama...

letakkan banner contest ni..

[pink.JPG]

Task ke 2 ....

tajuk lagu & penyanyinya

ok....4 me...lagu yang sesuai untuk Farah adalah lagu yang bertajuk

"Dangerous and Sweet " from Lenka

kenapa yer...??

well..sebelum nak pilih lagu..I dah terbayangkan LEnka and Taylor Swift...I rasa character Farah macam mereka berdua...sweet...chiky...simple...sama macam tajuk lagu kat atas tu....dangerous but sweet.....

yer ke Farah...?? I rasa jer la..coz I menilai dari segi penulisan Farah...hehehe...sorry la if tak betul...

lagu kat blog Farah juga perlu lagu yang tak bape rancak but chiky...so I rasa lagu ni sesuai..

nanti Farah g la singgah YouTube...cari lagu ni...hope you like it... pang

sebelum ni...I tak pernh dgr lagu kt blog Farah coz..kt office nih tak de speaker...guna ear fon jer...huhuhu...more...masa view blog I tak suka guna earfon...nanti macam2 bunyi keluar...heheheemo20

Task Ke 3 ...

Scribbleswithstyle best/tidak best kerana.....

ni bukan bodek yupp....ini pandangan ikhlas dari hati ni..ce wah......hehehehe.....

well...blog Scribbleswithstyle best...coz content disetiap n3...light n simple...tak jemu nak baca...more Farah suka selitkan unsur2 suspend dalam setiap cerita dia...I suka...hehehe...

some blog..suka tulis panjang2...sometimes...penat nak baca....but this blog...ok...setiap kali diupdate...if free...pasti akan disinggah...

erm...apa lagi eh....?? tu jer la kot....

oklah Farah....that's all for now....

fwens....jom lah join sekali contest ni...closing date 31 Dis ni...hanya ada 3 pemenang bertuah...so...hurry up... ye

di akhir kata.....take care everyone......keep on supporting me ya utk FCU Contest...ada 1 level jer lagi..

I love you............muah

8 comments:

Ms.Independant said...

Yay! Thanks Nabilah!
Sayang kamu!!!

Love Lenka veli2 much!
mmg skeee sgt lagu2 camni!
Tapi juri bukan farah taw...
supaya takde bias...

Gudlak k! :)

Riesna Zasly said...

memang cute la blog farah tu, nabila...

comel sungguh
hehehe

aRien de GreaT said...

huhuh..smpat lgi promote fcu..huhu

nabilah_2908 said...

hye Farah...thnks... ;)

yer ke...ok..ok...tak kish if tak menang sekali pun...yg penting I dh wt yg terbaik kan..? (^_^)

nabilah_2908 said...

hye kakak...

sweet jer kn blog farah tu...blog sy mcm mn pulak...? hehehehe...(^_^)

nabilah_2908 said...

hye arien... :)

yupp...berusaha hingga ke akhirnya..sementara sy masih lagi bersemngt...hehehe... :)

hasni said...

hai sis
wish u all da best:-)

BalqisShafiqa said...

hari ni aqish jelajah blog nabilah naik kereta vios.

byk yang best,
entri mak kamu sakit tu menyedihkan.

entri dpt hadia masuk pertandingan pun best.

ada story cinta yang menarik. i like! :)

lepas tu ada entri yg menampakkan kereta kesukaan aqish honda civic.

terus makan skali puding roti sambil main2 tag pelbagai.

menonton boys over flower dgn pengambaran pelakon korea.

byk lagi nak cerita ni, nak baca lagi. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...