Saturday, December 12, 2009

TEKNIK TRAFIK LEVEL MASTER KAMIBLOGGER

...ASSALAMMUALAIKUM...

Ola fwens.......weeeee....I'm back.....wek

semalam kata nk berehat kan...?? tak jadi nampknyer....coz Nabilah dpt tugasan yg kedua dari
FCU COMMUNITY masa yang diberikan sangt terhad...dua hari jer...start dari esok smpai isnin..sobersemangat punye pasal...gigih juga la menyelasaikan tugasan untuk level ke 2 nih..



ok..tugasan yang kedua ni....Blogger dikehendakki untuk buat laporan ringkas perjalanan blogger dlm level yang pertama...

well....pagi sebelum strat kerja...I masuk FCU COMMUNITY nk tau tentg perkembangan contents ni...

bila tengok2...dah ada tugasan...agak cemas gak..coz...dah ada beberapa peserta yang dah completekan cabaran LEvel 1....

pada mulanya..rasa macam nk giveup jer....rasa macam tak mo la wat task tu...tp tiba-tiba...I tukar fikiran...bila hati ni berkata-kata.....

"why not cuba dulu...tak kish lah if terlambt sekali pun..."

start dari kata-kata hati tu lah....maka..selesainya tugasan yang pertama...ye

Teknik yang I gunakan untuk menarik pembaca untuk meninggalkan komen adalah dengan...
rosmeluangkan masa di blog kawan-kawan...
rostinggalkan komen pada n3 mereka...dlm ms yg sama..ajak mereka untk meninggalakn komen pada entry ...


rostinggalkan pesan di chat box mereka....
rosmewar-warkan tentang contest in di Facebook...
roswar-warkan di YM status...ajak mereka singgah dan tinggalkan komen...
rosblogwalking....then ajak mereka singgh n tinggalkan komen as a reward..I follow sekali blog mereka..

more tugasan ini juga mengkehendakki para perserta untuk meletakkan 'SITEMETER' diblog mereka....so...I dah buat...

nak tau....1 visitor = 1 markah....sama jugalah... 1 komen = 1 markah

ok..selesai sudah...tugasan untuk Level 2....

guys........sekali lagi...Nabilah nak minta sokongan dari semua.....bantu Nabilah yer.....

dengan cara yang sama...iaitu...dengan hanya meninggalkan KOMEN....tolong yer....more...selalu-selalu lah singgah blog ni yupp......mcm yang I dah cerita kan tadi..

1 visitor = 1 markah

terima kasih banyk-banyak atas sokongan yang u all dah berikan pada cabaran yang lepas....

Nabilah syngggg kamu...........muah

may u all have a great weekend.......sambil2 cuti tu jangn lupa tinggalkan komen yupp....

take care dear fwens........ I love youuuuuu.....muahloveu

20 comments:

aien~s corner said...

wah! gu d luck dear..

Fahim 'n Alin said...

wow.. ini pnyertaan yg terbaik dlm kontes ni..

pakcik sokong!

(psst klo mng, phm2 la)

Sweet Cleopatra said...

dont giveup ok..
tros kn contest tu..mne taw t mng..huhu

Riesna Zasly said...

never give up dik...
good luck

Ms.Independant said...

Byknye level!
Chayok Nabilah! ;)

Cik Cookie said...

berusaha sis.
menang CC wat tarian Hawaian nnt.

Qhai said...

gud luck !

Fiq said...

Luv u too... Gud luck=p

Mr. Cuz said...

moral citer ni jangan la cepat givup yer..huhu teknik yg menarik..
komen pun dah dapat bnyakkan..bagus la tu..hehe

Kaito said...

don't give up okey....just teruskan je...nnt saya cuba tolong..hehe

aRe_fEn_D said...

t dah menang jgn lupe rakan2 blogggerz...huhuhuu...

dmx said...

heheh...
mesti tolong....
nabilah....punya
***selamat berjaya****
waaaaa......

aRien de GreaT said...

huishhh,...
ni btul2 smgt nabilah nih...

enyheartsdiamond said...

good luck baby!

sophie said...

gewdlux bercontest!

aque said...

huhuhuhu... gud luck gak....
n tamo putus asew k...
huhuhu..

xyncaholic said...

good luck k..

anN said...

hehe.. t dh menang bleh blanja aien ni.. hheee

din3187 said...

saya sokong awak... (^_^)

Jangan lupa saling tinggalkan komen yer...

din3187 said...

saya sokong awak... (^_^)

Jangan lupa saling tinggalkan komen yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...