Saturday, January 16, 2010

LAYAN TAG DARI LIA & FARAH



Happy Saturday everyone....

ok dikesempatan ini.....I nak selesaikan hutang2 yg dah tertunggak...hutang apa lagi..if bukan hutang tag...

ok...first tag ni datangnya dari pemilik



sorry eh Lia....lama sangt peram tag ni...

star Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award
  • nice and sweet
  • comel jer orangnyer
  • kind
  • a school teacher
  • lama dah tak update blog dia..huhuhu...
star Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies
  • still single...( haha...intersting ke tu...??)
  • sukakan life yang simple
  • seorang pekerja di sektor swasta
  • indipendant..
  • berpegang pada prinsip " biar org susahkan kita...jgn kita susahkan orang"
  • suka membaca diwaktu lapang..
  • surf internet...dah jadi perkara wajib....
  • blog n me dan menjadi nadi kehidupan...
  • suka memasak...tp masakan tu tak la sesedap mana...
  • sekarang ni....tgh addicted dengan 1 cerita korea "Boys Over Flowers "
starPick your ten (10) most deserving recipients and describe them
  • Geng Askar Wataniah yg kerja kt sini - actually saja jer gelarkan mereka Askar...coz semua staff kt sini lelaki...ala2 askar jer sume ...andainya askar2 ni ada blog...sila la buat yer...dari dok wat sepah kt bilik pantry tu baik dok wat tag ni..hahaha...
  • Kak Ina jiran sebelah rumah
  • Adin yang ada kat UPM skarang ni - sebagai denda coz semalam dia dapat tgk gerhana matahari guna stoboskop...ish sngt jeles...mentang2 lah die budak fizik...sbb jeles...so sila selesaikan tag ni..
  • Mat Lorry Turbo - suka sngt bwk lori dia laju2 kt sini....dr dok merempit..meh selesaikan tag ni...
  • Amy Car Wash - xmo hntar g Miss Red kt kedai dia...cuci kete tak bersih...if nk kita dtg lagi..sila wat tag ni
  • My Chipsmore - kejap ada...kejap tak de....hrumm...
  • Mr SM - tak boleh lekang dari rokok...dari merokok baik wat tag ni...baik utk kesihatan..
  • Cik Minah - wat baju tak pernh betul..dah hntr contoh baju pun..still slh wat cutting tuk my baju kebaya...haih,...dah tak yah wat g baju tu...wat jer tag ni...
  • Kak Sara - Nurse yang cantik manis...ari ni tak kerja kan...hehehe...so ni la kerja nya pulak..
  • Baby Kecik ( anak jiran sebelah ) - asik ngis jer hari2...ngis kuat2 lak tu...jerit2..macam lah mak dia tgh dok dera dia...padahal dia saja jer nk tunjuk perasaan...dik....dari dok ngis jer...meh tlg akk selesaikan tag ni eh....aman sikit nnti ;)
star Leave a comment on the recipients' blog to tell them they've been tagged
  • mereka-mereka yang telah di sebutkan tadi...tak de blog rasanya...huhuhu...
starPaste the award badge in your sidebar



...done...

******************************

Tag yang ke dua pula datang dari pemilik


Blog Scribbles With Style

jom kita selesaikan tag ni pulak..

Andakah anda rasa anda HOT?

erm..suam² kuku


Upload gambar kegemaran anda..



Lagu terakhir anda dengar?

Boys Like Girls ft Taylor Swift - Two Is Better Than One

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?

tengok2 facebook

Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?

kakak - rumah
zafira- office
fira- kawan2 terdekat
nabilah- sahabat2 maya

Tag lagi 8 orang ;

Geng2 Askar Wataniah
Pelatih Askar Wataniah
(budak2 praktikel yg br lapor diri minggu lepas)
Amy Car Wash
Baby Kecik
Cik Minah
Mat Lorry Turbo
Mr SM Jr
Kak Sara

Siapakah orang no.1 kepada anda?

my office mates

No.2?

budak2 praktikal yg baru dari politeknik n IKM

Kata sesuatu mengenai orang no. 5

Cik Minah...hentikanlah kerja2 menjahit baju ku...sungguh ku tidak berpuas hati..sayang kain tu..hrumm...sedih..

No. 3 ada hubungan ngan siapa

Amy Car Wash....erm...dgn hubby dia la..

Bagaimana pula dengan no. 4

Baby kecik...hmm..hentikan lah tunjuk perasaan tu...tak tenang kami dibuatnya..

Pesanan kepada orang no. 6

Mat Lorry Turbo - pandu cermat jiwa selamat..

Adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?

oh..tentu sekali tidak....

Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda

1. Sweet miss Farah
2. setiap cerita kt blog ni..mmg menarik
3. Suka kucing
4. Punyai daya imiginasi yg tinggi
5. lovable

Persamaan antara kambing ngan lembu?

dua2 makan rumput

Adakah anda tahu si razman itu sengal?

tak tau la pulak....tul ke..??

GAY or LESS??

I'm straight....tak de songsang2 nih..la..la..la..

...done...

8 comments:

Liyana said...

tq wat tag..=)

hasni said...

rajinnya wat tag;-)
happy n have a nice weekend sis nabilah

Ms.Independant said...

Thanks Nabilah sbab wat tag ni!
Lebiuuuu!!!

Flowers with boys memang nga HOT skg kan!!!
Gamba tu so sweettt!

;)

aRien de GreaT said...

aminnn...hehehe

nabilah_2908 said...

hehe...sorry tau lia..lm sngt peram tag ni.. :)

nabilah_2908 said...

hye hasni...

hrumm...sj nk selesaikan hutang tag...lm sngt pending...lagi un nk hiburkn hati yg lara... (^_^)

nabilah_2908 said...

thnks 2 u 2 farah..ingt gak farah kt kite..hehehe...BOF mmg best... ;)

nabilah_2908 said...

selesai sudah....kn arien...(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...