Wednesday, January 20, 2010

PERFECT GUY



Ola fwens.....hai

lately ni....I rasa dunia blog semakin sunyi...dah tak meriah macam dulu...

u all rasa tak macam tu...??

ok...tak pe la tu....back to our main topic.... PERFECT GUY

pengkhususan kepada kaum Hawa.....

adakah anda inginkan Lelaki seperti gambar di bawah...??

Hosted by RockYouPhotos.com



Hosted by RockYouPhotos.com



Hosted by RockYouPhotos.com



Hosted by RockYouPhotos.com



Hosted by RockYouPhotos.com



Hosted by RockYouPhotos.com



Hosted by RockYouPhotos.com


pada pandangan u all....perfect ke lelaki macam ni...??


if u all nak "Perfect Guy" dan masih lagi menanti hingga kini...


my advice is....hentikan lah menanti...


coz u all akan jadi seperti...


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


begini....


Hosted by RockYouPhotos.com


4 me....tak nak la yg terlalu sempurna....ade ke....???

sederhana jer dah ok...apa yang penting....we love each other....till the end of our life...muah


19 comments:

NiNa' said...

THE PERFECT GUY!!!!!!!

i like..ahaha.. tp cam x cool je

Riesna Zasly said...

hehehe..
tak semua manusia sempurna

kalau kita dapat yang perfect, tapi kita diri sendiri pun belum tentu perfect... gak kan...

yang penting saling redha menerima

miss u dik

Fiq said...

klu dh bercinta, semua nampak sempurna. kentut pun bau wangi!=p

Fiq said...

klu dh bercinta, semua nampak sempurna. kentut pun bau wangi!=p

mus said...

bg sy, sederhana itu sudah cukup sempurna.

yg begini sje sudah cukup. :)

aRien de GreaT said...

erm..klu nk yg perfect msti asyek rsa xcukup je..mcm arin nih..kdg2 btul la jgak..arin kena trima ape kurang dia..die pun trima je ape kurang arin..so tolak ansur tu penting...hmmm

dmx said...

salam..
nabilah....
thank ziarah...
PC problm...huhuhuh

eQbalzack said...

waduhh! ada ke lelaki mcm tu...saya sendiri tak se'perfect' mcm tu...

cryingangel said...

susah nak cari yang sempurana dan lengkap sepertia pa yang kita mimpikan...tp 2 insan yang x sempurna tu mesti akan menajdi sempurna bila mereka berkongsi........

mencari yang sempurna lihat kekurangan diri sulu..kalau kita rasa comfirm kita lengkang perfect!!than just seraching for ur perfect guy....

kalau kita sendiri pun ada kekurangan...
just accept them...jadi kan kekurangan dia kelebihan bg kita..

a d r e y n i e e l i s y a said...

kesempurnaan tu mmg susah nk dpt..
tp kalo dua2 menerima kekurangan dn kelebihan masing2...

tu dh cukup smpurna..

masing2 melengkapi antra satu sma lain..

Siti Salwa Hanim said...

perfect mempunyai pelbagai definisi bg setiap individu..so, just accept..tp wawa bahagia dgn cinta wawa..bg wawa dah ckup perfect...sebab nobody's perfect..!
adorablewawa.blogspot.com

♥Hernee Nazir♥ said...

yg sederhana sudah..hehehe

ieQa sWetLuv said...

bagi ika...

tak delah smpi nak perfect guy.. cukuplah jika dia memahami n berusaha utk menjadi yang terbaik utk kita =)

nabilah_2908 said...

hye nina...

mmg la best if dpt lelaki mcm dlm gmbr tu...tp...best nyer...hnya semntra jer la kot..huhu... :)

nabilah_2908 said...

hye kakak...

hrumm...sngt setuju dgn akk... :)

nabilah_2908 said...

hye Fiq...

hrumm..tul tu..tp ms baru2 jer la..bila dh kawin....hmm....berbeza sungguh...huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hye mus...

yupp..kita ni selalu jer sependapat kn..? hehehe... :)

Ms.Independant said...

erkk...
tak nak la jadik camtu!
huhu

;)

eira_rose said...

hehe..ni bukan perfect guy..ni penyakit takut B1N1..lagi dsat dari H1N1..huahua~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...