Friday, January 08, 2010

SLIMMING CENTER




Ola guys.......pang

nak tanya pandangan u all lah.....boleh...??

well...my friend tanya I 1 soalan...

" what do you think...if ur BF hantar u ke slimming center...??"

http://www.tramalaysia.com/wp-content/uploads/2009/11/slimming.jpg

erm......guys....pe pendapat u all eh....??

dia ada rasa rendah diri sikit lah bila BF dia cakap mcm tu....

sampai dia cakp....

"buruk sangat ke I ni..??"

saja I sedapkan hati dia.....I cakap dgn dia....

"ni semua utk kebaikkan juga...if dah slim..dah cantik....untuk BF u juga...myb nk jadikan u wife...."

adakah BF dia tak boleh terima keadaan dia yang sebenar...?

atau......ada alasan yang lain...??

if ada kaum adam yang nk beri pendapat pun bagus juga....amat2 di alu alukan..


**...internet sangt2 lembab...menggugat kesabaran...tp gagah juga mengupdate...**

8 comments:

misz benida said...

mgkin gmbira dpt tket free ke slim cnter..tpi,hati kurang gunbira la...mcm ie xsudi nk trima kta seadanya..tpi,kna pk positive,kalo die xnk trma kta,bek die cri org len.brmkna,die juga sygkan kita smpai sgp kua duet.

NiNa' said...

maybe x cukup mnrik dalam pandangan mata laki tu..

tp ade kebaikan juge.. pg je slim center.. dia bayar xpe.. hehe

aque said...

setuju ngan benida n nika...
g jew... owg nk bnjew tu...
think positive...my b sbb die sayang kite..
kalo die x syg kitew..
myb die da cari owg len..
n bukan hantr g situ

:)

nabilah_2908 said...

hye bienda...
tul tu kan..kita kena +ve...if tak syg...wt pe la dia snggup berhabis..:)

nabilah_2908 said...

hye nina..

myb bf dia nk yg terbaik tuk dia...if sy...sy g jer...:)

nabilah_2908 said...

hy fara...

ha...sngt setuju...:)

Riesna Zasly said...

selalunya kalau sumani yang hantar ke slimming cenntre, memang sinis le tuh hehe... NAK SINDIR BININYER DAH GEMOK... sambil bertanggungjawab sekaligus... takpelah tu

tapi kalo bf... pelik ya... jarang ada lelaki yang begitu ambil berat sebegitu pada org yang belum ada ikatan dengan mereka...

maknanya bagusl;ah tu, itu bermaksud dia ikrar nak berdamping dan bina satu ikatan hubungan erat dgn kiter..

ada ke jantan melayu sesimpatik itu? cam tak cayer jer

nabilah_2908 said...

ada la kak...ni kisah benar...hehehe...untung kawan sy dpt bf mcm tu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...