Wednesday, February 17, 2010

ANDAI ITU TAKDIRNYA



Hello dear fwens.....hai

hmm...rindunya pada blog ni...rindunya pada u all semua.....miss me tak..? hehehe...emo21

hari ni....dah start kerja..all back to normal again.....

nak tau tak..hari ni....I sangat-sangat mengantuk...mata ni rasa berat jer...tapi bertahan dan terus bertahan..mana boleh tido time kerja..more...kerja tengah banyk...

http://images.paraorkut.com/img/pics/glitters/s/sleepy-8992.jpg


semalam....I tido lewat...dalam kul 3 lebih macam tu...hanya kerana...'ANDAI ITU TAKDIRNYA'

apa tu...?emo12

ni semua disebabkan yang ni....



lama tul tak layan novel...tapi bila dah start...tak boleh nak berhenti...
ada tak di antara u all semua yang dah baca novel ni...??

best giler cerita ni...huhuhu....
5 stars la I bagi pada penulis novel ni...
starstarstarstarstar

kepada peminat novel..and belum baca lagi...g la dapatkan segera...
I tak mo la cerita..macam mana jalan ceritanya..nanti tak surprise..
and
kepada yang dah baca...stuju tak bila I cakap novel ni best..??

ni pun I tak habis baca lagi....kena tahan diri untuk stop dari terus membaca...if tak..mau tak tido I jadinye....

ingat nak sambung baca kat office.....tapi...I terpaksa membatalkan niat itu...I hanya mampu merenung saja novel itu...di atas kekangan kerja yang membukit...hrumm....tak pe...malam ni masih ada...la..la..la...



I kena sipakan tender application...paper work lagi...haih...
emo7

ok lah..got to go...nanti kita jumpa lagi...

take care dear fwens....I lvoe you.....muah



p/s : dear fwens....im sorry...i tak sempat nk singgah blog u all..tengah banyak kerja...insya'Allah jika esok free...I datang yupp....promise...pang

18 comments:

Fiq said...

selamat kembali bekerja... jgn mengulat baca novel. haha=D

ain said...

jeles jeles dengan akk .
ain x leyh baca novel dah .
kena baca buku teks jerla .

hasni said...

erm
sis
hasni dah baca novel tu
memang best:-)
apapon
slmt kembali bekerja ya
jgn curi tulang

Nabiel said...

hehehe~
gurls klu dh bc novel!!
mmg xpndg kiri kanan dh!ngeee~:P

Qisha said...

kerja jangan malas..saya tak suka baca novel..huhu

dmx said...

wah..
sempat..layan novelis
apepun...
teruskan..membaca
jadikan budaya kite....wahaha

aRien de GreaT said...

luv u too nabilah...xkesah pun..arin ni pun sibuk

imHepPie said...

sgt x suka baca novel sbb nnti jeles ngan heroinnya haha

nabilah_2908 said...

hye Fiq...

thnks..hehehe...tak sempat pun nk mengulat..huhu.. ;)

nabilah_2908 said...

ain dear...

hmm...ain boleh jer baca novel..tak salah...

ain kena pandai bagi2 kan masa..jgn study teruk2 sngt..stdy smart tau..

time rehat..ain baca la novel..time stdy focus pada study.. ;)

nabilah_2908 said...

hye hasni...

hehe..mmg best..tah bape kali akk ngis..hehe..

ok dear..thnks...(^_^)

nabilah_2908 said...

hye nabiel..

hehehe...itu la perempuan...tapi..lelaki pun ade gak yg minat bc novel mcm ni.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Qisha..

hoho...ok..tak malas pun...kerja perlu diutamakan dulu...thn baru wat bnda2 lain.. :)

nabilah_2908 said...

hye DMX...

sempat jer nk baca novel...malam2 pun buka wt pe pun.. :)

nabilah_2908 said...

hye arien... :)

thnks...nanti sy singgh eh.. ;)

nabilah_2908 said...

hye mimie..lam tak dgr cite.. :)

alahai...nape nk jeles pada heroin lak..?

Ms.Independant said...

dlu frh pon ske bace novel...
tapi skang asal bace je...
mesti end up tertido...
tak ley fokus lgsg!

T_T

eNaSaN said...

nOvel iTu sunGGuh besh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...