Monday, February 15, 2010

BUAT ZAMRA'ATUL - PART 2



Hello dear fwens....

masih ingat pada entry ini... BUAT ZAMRA'ATUL

ok..ni sambungannya....



Cheese Cake for DD



sedap kek ni...terasa cheese nya...



celebrate dengan family jer...ini pun dah cukup meriah



bersama dengan hadiah-hadiahnya



dapat hair accessories from my mom...DD memang suka benda-benda macam ni...even rambut dia pendek...hehe..



Adin bagi seluar



this Jigsaw Puzzle from her kakak...

dia memang suka main puzzle...

actually I nak belikan story book...if tak silap tajuk buku tu 360 himpunan cerita dongeng..
tapi jenuh I cari kat book store...tak jumpa...

so...2nd choise....beli puzzle jer la...



blue dress from my mom n dad



malam tu..DD dah sibuk main puzzle dia..tengok la gelagat DD ni...

ade ke kotak kek di jadikan topi...

haih..macam-macam

emo20



hasilnya....



DD wat sikit jer....sudahnya kakak dia ni juga yang selesaikan..

actually I pun minat juga main puzzle ni..

hehehe...
emo21


p/s : ini merupakan sticy mickey entry....I'll be away for a while...bercuti bersama family..sorry if I tak dapat reply comment in my previous n3...but...I ada bawa "BEROKBAND" bersama....if line ok..I akan singgah ke blog u all...pang

6 comments:

Moon Death Spell said...

how lucky kalau dia adalah saya.. ehhehehe
sronok nya dapat bnyak hadiahh

aRien de GreaT said...

waaaaaaaaaa..sonoknye dd..akak nabilah..esok bday sya pulak..hahahaha

Fiq said...

nanti besday i, i nak dilayan camtu gak, ok?=p

hasni said...

amoi2 fiq
hehe
sis
sernknya bercuti bersama famili
have a nice holiday ya

ciEk NiENa said...

besh nyer,,, dapat byk adiah,,, erm,,tp bufday sya lambat lagi.. weee~

dmx said...

hai..
nabilah...
meriah tol...befday DD
....moga kasihsayang tu
brkekalan selamanye
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...