Friday, February 05, 2010

BUAT ZAMRA'ATUL



Pada 5 Februari 2002....lahirlah seorang bayi...di Hospital Besar Melaka....

Bayi itu dinamakan.... ZAMRA'ATUL NABILAH BTE DAUD...

sekarang ini...5 Februari 2010...bayi itu sudah pun berumur 8 tahun....keletahnya... aduhai....kadangkala...boleh sesak nafas dibuatnya...huhu...

itu lah dia...my DD....


~050202 ~

if DD lahir awal sikit...sure number IC dia cantik

~020202~


DD yang bambam..with her Bantal Busuk..
dulu...selalu berkira dengan Adin...sape yang nk buat susu dia..sape yang nak tukar pampers dia...

dulu...bila DD nk susu...my mom tanya DD dulu..nak suh sape buat...Kakak or Adin..
nasiblah....if DD sebut Kakak...maka kakak lah yang kena...
if DD nak Adin dia yang buat susu...Kakak dia ni la yang paling gembira sekali..
then kakak dia ni..akan cakap...
Love you DD....hehehe...

sekarang ni DD dah boleh buat sendiri...uruskan diri sendiri...



DD yang suka makan....
suka tengok DD makan...kita pun boleh kenyang....

Dear DD,

Happy Birthday...

tunggu kakak balik kerja yupp.....I've something for you.....lama dah kakak sorokkan present awak dalam kereta....hahaha....wek

I love you..........muah





5 comments:

Ms.Independant said...

Epi Besday DD!
memang comel bangat!

:)

Fiq said...

hepi birthday DD, khas drp FF (FiqFarhan)

dmx said...

hope hepi...
bufday...to DD

jgn nakal2 ek...:)
hehehe....

Nabiel said...

adk nie mmg cumel!!
hepy bufday tu u~

hasni said...

epi besday dd:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...