Tuesday, February 23, 2010

I LOVE TUESDAY



hye...hye...hye......pang

hmm...sebelum u all meneruskan bacaan....ingin di ingatkan bahawa...ini n3 yg agak mengarut...mohon seribu kemaafan jika u all rasa..

" tah pape tah n3 ni..."

ok.....kenapa I love Tuesday...??

http://s.myniceprofile.com/myspacepic/506/50631.gif


setiap 8.30 pm...I ada date dengan my BF....ha...sape yg pernh mengikuti n3 yg zman dulu kala...I pernah cerita dengan u all about my BF ni....he's back....dalam 3 minggu yang lepas la mcm tu...

sila rujuk enrty yang ini yupp... MY BF

meh nak tayang sikit muka dia...

http://images2.fanpop.com/images/photos/4900000/matt-dallas-kyle-xy-kyle-xy-4925249-800-600.jpg

My BF yang tak de belly button..

minat betul dengan cerita ni...dari Season 1 lagi...
sekarang ni dah masuk season 4..
+
minat dengan pelakon nya sekali

menurut Kyle Xy Fan di Friendster...kabar angin mengatakan...season 4 ni season yang terakhir...sedih....huhu...
huu

sebab ke 2......lepas habis date dgn my BF....I ada date dgn my Sis lak pada kul 9.30 pm....
ha...sape lak nih..??soal

http://iselldreams.files.wordpress.com/2009/10/ghost-whisperer-spirit-guide.jpg

cun tak kakak I ni...

hrumm...sorry la...I merapu jer hari ni....tapi...I memang suka hari Selasa...malam I tak rasa boring sangat...yer la...malam la time untuk I rehat setelah memerah otak dan tenaga pada sebelah siangnya...tul tak..?

so...u all lak....suka tengok cerita apa...?? share la kat sini..or u pun punyai minat yang sama..??

ok lah....nak luruskan pinggang jap.....cant wait to read ur comments....emo21

take care everyone.....I love you........muah


11 comments:

Fiq said...

Hoho... minat manusia luar biasa nih...

dmx said...

hai...
nabilah...
hehehe...suker
ngok...ipin
yg x seram tuuu...wahaha

Leeya Hezlin said...

hye nabilah..
leeya ske tgk cite csi miami..
hmm ske tgk horitio (xtau ejaan tul ke x..hehe) yg cool tu..
n dlu2 ske tgk gilmore girl.. :)

Ms.Independant said...

ske tgk ghost whisperer ni gak...
tp skg nga giler cite glee!!!
best taw!
try la tgk!

:)

elmo said...

love u toO hehehe~

nabilah_2908 said...

hye Fiq...

hmm..lebih kurang mcm tu la...lain dari yang lain... ;)

nabilah_2908 said...

hye DMX...

hehe...kelakar jer...upinn ipin pun besh gak...tapi kejap sngt la cerita dia...more sekarang ni dok ulng2 cerita yg sama jer...huhu...

nabilah_2908 said...

hye Leeya...

ha..leeya nye fav. sy dh tau lama dah..hehehe...coz kita punyai minat yg sama... :)

nabilah_2908 said...

hye farah...

yer ke...ok..nnti sy intai2...hehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye dear...

thnks..:)

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...