Monday, February 22, 2010

IMPIAN MORIB



Hello dear fwens.....hai

panas tul cuaca hari ni....ni pun I baru sampai office..ada kerja luar...kepala pun dah mula berdenyut..myb panas sangat gak nyer....hope lepas ni ok dah...

ok..berbalik pada main topic hari ini... IMPIAN MORIB

masih ingt lagi I ada cerita yang I pergi vacation dengan family masa CNY yang lepas..??

hmm....kami sekeluarga habiskan masa di sini la .....



Hotel Impian Morib ni terletak di Morib Selangor dari Melaka makan masa dalam 2 jam

apa yang menarik di sini...??
soal

well...tujuan asal my dad pilih tempat ni....just untuk berehat...tak de tempat yang menarik sangat di Morib tu...ada pun rumah Hj Sidek...ala...bapa kepada pemain badminton terkenal tu..Rashid Sidek...sure u all kenal betul tak..?

http://www.kosmo.com.my/kosmo/pix/2009/0212/Kosmo/Sukan/su_07.3.jpg

memang relaxing...tempat pun cantik...simple jer....jom cuci mata tengok gambar yupp...

http://3.bp.blogspot.com/_vOdkL-4hdlA/SotayKsFDKI/AAAAAAAAAyo/K2kPB8dl_rs/s320/impiana+morib+%2815%29.jpg

special thnks to
MAI CEK MAI



my dad check in...I snap dari dalam kereta jer...



our room @ chalet..
nice kan..tapi syg...tak menghadap laut..ngdap chalet org lain..hehe...

aktiviti utama I kat sini...
ala...tak de wat pe...pusing 1 resort ni...snap2 picture...relax kat dalam bilik...

and....

ni aktiviti paling best...



berendam dalam pool...
well..pool ni besar tau...

try tengok gamabr-gambar ni pulak...

http://4.bp.blogspot.com/_vOdkL-4hdlA/SotdA6zLHuI/AAAAAAAAA0Q/jNHxyyUlV1A/s320/impiana+morib+%282%29.jpg

ada 2 side...
ni side pertama...

special thnks to
MAI CEK MAI

http://1.bp.blogspot.com/_vOdkL-4hdlA/SotcrxFYjBI/AAAAAAAAA0I/3Q-TXPAERjM/s320/impiana+morib+%283%29.jpg

side ke dua

http://2.bp.blogspot.com/_vOdkL-4hdlA/SotbZf4DB-I/AAAAAAAAAzA/l_757pM2Kkw/s320/impiana+morib+%2812%29.jpg

sangat besar pool kat sini...

special thnks to
MAI CEK MAI

kenapa I pinjam picture orang...??
well...I tak de gamabr-gambar cantik macam ni..



DD la paling seronok sekali main air...tenghari cuaca panas terik pun dia nak masuk berendam gak...huhu..

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs148.snc3/17579_105531196139444_100000476936198_143029_7324497_n.jpg



happy jer my dad melayan c DD...





http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs425.ash1/23538_1348900486409_1348245572_993546_5696808_n.jpg

dan..ini lah resultnya...



hahaha...berbelang kaki tangan dia...



happy family...

mula-mula I malas nak masuk dalam pool ni...hehe...tapi dok tengok jer mereka-mereka ni berseronok main air...I pun apa lagi...join sekali la...

where is my picture...??
ada...saja tak mo tunjuk....
pang



no connection....



ingatkan leh la on9...tapi..harapan hanya tinggal harapan..



line wi-fe...superb...full...
tapi...tak boleh guna...
kena block..

if nak on9...kena g kat lobby...
haih...sangat la tak rajin untuk ke sana...

http://4.bp.blogspot.com/_vOdkL-4hdlA/SotcrPhyVaI/AAAAAAAAAz4/gJ3sMK4TVww/s320/impiana+morib+%285%29.jpg

menghadap pantai Morib

special thnks to
MAI CEK MAI

http://4.bp.blogspot.com/_vOdkL-4hdlA/SotbbjR4EsI/AAAAAAAAAzg/r0x_XfwYgYg/s320/impiana+morib+%288%29.jpg

ni la chalet yang menghadap pantai...rate pun tinggi sikit la...

http://1.bp.blogspot.com/_vOdkL-4hdlA/SotbbBNzK8I/AAAAAAAAAzY/ovr1u_O07gM/s320/impiana+morib+%289%29.jpg

kawasan riadah

special thnks to
MAI CEK MAI



Adin dengan aksi lompat bintang..
jenuh gak nak snap pic macam ni..tah bape banyak kali percubaan tah..
kali ni baru menjadi

kami tak kemana pun....hanya di sini....

oklah....that's all for now....nak g baring jap.....kepala dah mula aktif berdenyut-denyut..selari dengan denyutan nadi dan jantung...hehehe..(betul ke ayat I ni..??)

tak pe la...take care everyone.....

I love you............muah

11 comments:

Fiq said...

org yang buat n3 xder plak gambarnya dlm cerita... huhu

Ms.Independant said...

syoknye g bercutiiii!!!
frh dok umah jerr!!!

T_T

hasni said...

erm
bestnya dia pergi bercuti

dmx said...

hai..nabilah
memang best...
mandi poool....
mesti....sapa kecut
hehehe...

niesz said...

huhu..besh nyer family day nie..niesz nye family day..ntah la..

nabilah_2908 said...

hye fiq...

ala....sy ni kan tak suka nk tunjuk muka...hehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye Farah...

hmm...nanti ajak la parnts jln2.. :)

nabilah_2908 said...

hye hasni...

hmm..best la juga...boleh relax.. :)tng tu mcm mn..ok dh...?

nabilah_2908 said...

hye DMX...

tak tau la spe yg kecut...hehehe..rentung ada la... :)

nabilah_2908 said...

hye niesz...

ala,,,nnti ajak la fmly jln2..pakat ramai2..sure seronok..:)

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

katil dia 2xsingle ke 1 double??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...