Monday, February 08, 2010

LIMAU



Chinese New Year semakin menghampiri kita....tinggal beberapa hari jer kan...??

macam biasa lah...bila kita bercerita tentang CNY ni..mesti dikaitkan dengan Limau Mandrin kan..?

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs193.snc3/20050_1350477245670_1343534869_31044558_5587902_n.jpg

hmm....kat sini....bermula pada hujung bulan January lagi...kami dah mula terima berkotak-kotak buah limau dari para supplier...huhu...

bermula dengan sekotak jer dulu...minggu lepas...dapat 2 kotak....pagi ni...hmm....dapat 3 kotak...kenyang juga la kami orang mengadap limau hari-hari...



tapi yang tak bestnyer....bila askar-askar kat office ni makan limau....biji tu bersepah-sepah...baik di pantry mahupun di office....haih......sakit mata tengok tau.....ish...ish..ish....

sekarang ni...I tengah sakit perut...coz makan buah limau ni la...huhu...tahan jer ni...hope lepas ni...sakit tu hilang.....huu



p/s : bila I mention "askar" jangan la u all ingtkan askar betul-betul tau...saja jer I bagi gelaran 'askar' pada staff kat sini...memang macam askar pun....hehehe...emo21

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...