Monday, February 08, 2010

MISSING - PART 2 #



Happy Monday everyone.....hai

berbalik pada n3 yang lepas... MISSING ..

hmm.....ada juga yang perasan..thanks tau...ye

sebelum I announce penerima Reward....I nak bagi tau dulu...apa yang hilang sebenarnya...

if u all persan...kat side bar sebelah kanan blog ni.. MY BLOG LIST dah takde....if tak caya...try la tengok....

ha....itu lah yang sebenarnya yang hilang...more...my blog pun lebih ringan dari sebelum ini...ye

tapi di sebalik kehilangan itu...ada juga yang baru....perasan tak di side bar tu..ada picture ini...



cuba right click pada gambar tu...

di sana lah I abadikan My Blog List

so..jemputlah singgah....

if...blog u all tak tersenarai....

please let me know ya...

mana lah tau..kot2 ada yang terlepas pandang....

kenapa....??soal

hanya dengan 1 sebab.....I nak ringankan blog ini...mudah nak loading even internet tengah slow..

as u all know...I guna picture background...sometimes...lambat nak loading...so..ni la jalan penyelesaiannya...

ok...nak announce Penerima Reward ni...



untuk tatapan yang lebih jelas..click la gambar ini...

nampak tak bulatan merah itu...

ha...itu lah penerima Reward dari Nabilah...

blogger dari blog..
♥ SCRIBBLES WITH STYLE ♥


terima kasih di atas keperihatinan anda....ye

to Farah

boleh tolong emalikan alamat tak...? nak send reward ni...

sila emailkan ke -----> prettyblue_2908@yahoo.co.uk

untuk kawan-kawan yang lain..thanks juga...takpe...lain kali boleh cuba lagi....

I love you....muah


3 comments:

Ms.Independant said...

Yayyy!!!!

aik. tak sgke dpt adiah plak..
bru igt nak copy&paste gamba reward tu je...
hehehe

Thanks Nabilah! :)

nabilah_2908 said...

congrts farah...

kan sy dh g tau nk bagi reward...not award...hehe.. :)

jgn lupa send alamat eh..

Fiq said...

ahh... nak hadiah jugak!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...