Friday, March 19, 2010

CUTE STUDENTS



Happy Friday everyone...wek

I ada 1 picture yang I nak share dengan u all semua...



cute tak students ni...??

Apa pengajaran yang boleh kita perolehi dari gambar di atas......??

ILMU itu PENTING dalam kehidupan kita. Tiada had umur apatah lagi batasan jarak dalam menuntut ilmu

" tuntut lah ilmu....sejak dari dalam buaiyan...sehingga ke liang lahad......"


renung-renungkan dan selamat beramal....

thats all for now....till we meet again....

take care everyone..... I love you........muah


p/s : ramai yg suh I sambung belajar lagi...but 4 me...I dah penat belajar...dah tiba masanya untuk I bina hidup I sendiri..if I sibuk sambung belajar sampai keperingkat tertinggi..bila I nak bina hidup...nak cari duit sendiri...harta sendiri...tak kan selamanya nak bergantung pada orang..tul tak..?

tp itu tak bermakna I dah berhenti menimba ilmu....melalui blog juga kita boleh perolehi pelbagai ilmu...stuju...??

17 comments:

Ms.Independant said...

huhu. ilmu tak mengira usia kan...

:)

Cik Akma said...

pon da penat belajar. huhu~ tension tension

anummss said...

huhuhu...comey2 pic tuh..

-ROCKprincess- said...

ilmu bleh dicari dimana2..
bkn di institusi ilmu jerk...
huhu..

aque said...

sukew2..... nge2...
cube bayang kan.. g kelas...
adew nenek kat sebelah...study same kos....
wa.... :)

Fiq said...

timba ilmu boleh aje di mana2, tak kira masa...=)

hasni said...

setuju ngan fiq;-p

cpija said...

yup! btol 2..
wlupon da tua, kt msi ble m'timba ilmu..

timba ilmu xsmestinya kat institusi pendidikan...
bca2 berita/artikel pun ble jg...

nabilah_2908 said...

hye farah...

yupp...betul tu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye cik Akma...

hehehe...sy faham apa yg cik akma rasa.. ;)

nabilah_2908 said...

hye anums...

gigih kan mereka2 ni nak belajar.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Rock Princess..

yupp..betul tu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye fara...

hahaha...dpt bayangkan...sure haru giler... ;)

nabilah_2908 said...

hye fiq...

yupp..betul tu... :)

nabilah_2908 said...

hye hasni...

sama lah.. ;)

nabilah_2908 said...

hye cikpija...

betul..betul...(^_^)

Fiq said...

ha... macam tu la. tgk movie dapat ilmu, jalan2 dapat ilmu, pegi dapur dapat ilmu...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...