Saturday, March 06, 2010

DI SEBALIK GAMBAR



Happy Saturday everyone.....hai

ok...hari ni...nak selesaikan Tag dari Fiq and Farah

wah..dua2 nama bermula dari huruf F...hehe...tag dari mereka ni lebih kurang jer...so I combine kan...tapi tag dari Fiq lebih panjang la...hehe

lets start...

emo12ADAKAH ANDA RASA ANDA HOT?

hrumm....pagi-pagi macam ni tak de lah rasa hot mana...sejuk jer...

emo12UPLOAD WALLPAPER PC/LAPTOP YANG ANDA SEDANG GUNAKAN SEKARANG

( ini soalan yang sama dari Fiq and Farah )




emo12CERITA PASAL GAMBAR

erm...sebab gambar ni cute...I jumpa gambar ni masa nak buat n3 yang bertajuk LOVE HURTS
simple dan menarik...betul tak...?

emo12BILA KALI TERAKHIR ANDA MAKAN PIZZA?

pizza....erm..if tak silap..lepas CNY yang lepas....

emo12LAGU TERAKHIR ANDA DENGAR?

Owl City - Fireflies

http://video.universalrepublic.com/images/owlcity_fireflies_tone.jpg

best lagu ni...rasa macam nak terbang lak..hehehe..

emo12APA YANG ANDA TENGAH BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG INI?

menguruskan my own company at Ponzi Inc di Facebook...hehehe...



ramai yang tak main game ni...kebanyakkan nya suka main farmville kan..?
I dah boring main bende alah tu...

emo12SELAIN DARIPADA NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL DENGAN NAMA APA??

erm...takde nama samaran la..huhu...paling tak pun...kt rumah orang panggil I kakak...yang lain...Zafira...Fira...Nabilah...

pernah juga orang panggil Ila...Ira...erm...rasa cm tak sesuai jer kan...?emo20

emo12TAG LAGI 8 BLOGGER

ok..memandangkan...sana-sini blogger dok buat tag ni...I nak cari blogger2 yang I belum pernah tengok mereka-mereka ni buat tag ini...

mari kita lihat...siapa yang kena...
  1. ANUMMSS
  2. ARIEN
  3. KERAK NASI
  4. MR. SWAT
  5. LIA3003
  6. RIESNA ZASLY
  7. PENYU SEJUK
  8. AM GUY
fuhh....jenuh juga mencari mereka-mereka ni...hehehe...tiada paksaan yupp...if free buat la..

emo12SIAPAKAH ORANG NO 1 KEPADA ANDA?

ANUMMSS ... erm..kenalan baru...

emo12KATAKAN MENGENAI ORANG NO 5

LIA3003 ... seorang cikgu yang agak buzz kebelakangan ini....

emo12NO 3 ADA HUBUGAN DENGAN SIAPA?

KERAK NASI... hrumm...nth lah...KERAK NASI ni pun kenalan baru....if nak tau..tanya la sendiri yupp...

emo12BAGAIMANA PULA DENGAN NO 4?

MR. SWAT... kenapa dengan dia...? oh...nak tau ada hubungan dengan siapa eh...?? seriusly tak tau...hehe..

emo12PESANAN KEPADA ORANG NO 6?

RIESNA ZASLY ... take care selalu yer kakak...

emo12KATA-KATA CINTA UNTUK ORANG NO 2

ARIEN ... semoga happy2 selalu....

emo12ADAKAH NO 7 & 8 MEMPUNYAI PERSAMAAN?

PENYU SEJUK dan AM GUY oh....tentu sekali tidak...mereka berlainan jantina..


emo12BERIKAN 5 YANG ANDA TAU TENTANG ORANG YANG MEN'TAG' ANDA
  1. seorang lelaki
  2. namanya Fiq...nama betul..tak sure la pulak...
  3. masih lagi belajar nun..kt tengoh kota KL sana...UM
  4. berasal dari Langkawi...(sorry if salah)
  5. status.....still single...tapi tak tau la still available or not...if berminat sila tanya sendiri pada Fiq yupp...
emo12PERSAMAAN ANTARA KAMBING DAN LEMBU?

kedua-duanya boleh dimakan...hahaha....

emo12PERASAAN ANDA TENTANG TAG INI?

hrumm....nothing.....

emo12ADAKAH ANDA TAU SI RAZMAN ITU SENGAL?

siapa RAZMAN itu........?

emo12GAY OR LESS??

straight ok......takdenyer terpesong-terpesong nih...huhu


Ok...selesai sudah.......thanks to Fiq and Farah coz sudi meng'TAG ... ingat juga pada Nabilah ni kan..hehehe...

sampai sini dulu la yupp....

take care everyone.....have a great weekend....wek




18 comments:

Fiq said...

haha... asal Kelantan=)

hasni said...

huhu
hasni pon xwat lagi tag c fiq ni
herm

Lia3003 said...

alahai, terharunya....lama sangat x masuk sini, sudi juga nabilah tag saya ek..he3..insyaalah, ti saya buat k..=)

Fahim 'n Alin said...

oh nabilahhhh.. nyanyi2 jap..hehe

dmx said...

hai..
nabilah...
nk gelak gak dgn gurauan
Unie...hahaha

Ms.Independant said...

Thanks dear wat tag ni!

asalnye tag tu pjg cam ni gak...
tp frh jwb 3 soklan je sbab dh 2 kali jwb tag ni!
hehe

:P

Riesna Zasly said...

bila...

tag tu untuk apa ye
teringin nak ikut gitu
tapi tak reti lak
hehe

aRien de GreaT said...

hehehe...alamak nabilah..arin bru di tag ngn n3 yg sama ....arin bru je selesaikan n3 tu dlm seminggu..huhuhu..kira settle ek...hehehe :)

aque said...

wah da lame x masuk sini... dah baru dah tamplet.. purple.. cun... huhuhuhu...

nabilah_2908 said...

hye Fiq..

kelantan eh..haha..sorry la salah.. :)

nabilah_2908 said...

hye hasni..

tak pe la..if free nnti buat la.. ;)

nabilah_2908 said...

hye lia..

hrumm..ok..take ur time.. ;)

nabilah_2908 said...

hye F & A...

ok..sambung la nyanyi tu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye DMX...

ok gak tu..ketawa itu penawar duka...kan..? (^_^)

nabilah_2908 said...

hye farah...

hmm...masuk kali ni..tah bape kali tah wat tag yg sama cm ni...tp layan gak gak..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye kakak..

hmm...saja suka2...akak copy soalan2..then jawab.. ;)

nabilah_2908 said...

hye fara..

kemana menghilang..? lama tak dgr cerita.. :)

pape pun thnks ya.. ;)

nabilah_2908 said...

hye arien...

its ok dear... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...