Wednesday, March 10, 2010

ENTITI PUAKA NIYANG RAPIK



Hye..hye...hye...pang

u all pernah tengokkan cerita bersiri Puaka Niyang Rapik...? malah sekarang ni pun dah keluar Movie Puaka Niyang Rapik...

http://blog.nuaeman.com/wp-content/uploads/2008/11/puaka.jpg

Baru-baru ini..gempar bila salah sorang penduduk di Kampung Niyang Rapik dapat merakamkan gambar sebenar Puaka Niyang Rapik ini..

so.....dah ready ke nak tengok wajah sebenar Niyang Rapik ni...??

sebelum itu....I nak ingatkan...I tak bertanggungjawab jika berlaku apa-apa perkara yang tidak diingini selepas u all semua melihat gambar entiti ini..

mana la tau..ada yang pengsan ke...tak dapat nak tido malam..takut nak pergi toilet ke..dan lain-lain lagi..

jika rasa tak mampu..jangan tengok yupp...pang

ready....??

klik la gambar casper yang comel tu ...



-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-

dah tengok...??

apa perasaan anda..??

-
-
-
-
-

actually saja jer nak bergurau di hari rabu yang indah ini...

hehehehe....

itu bukan rupe sebenar Niyang Rapik..

sorry dear fwens....

I Loveeee You...

http://s.myniceprofile.com/myspacepic/183/18300.gif





21 comments:

Mak Su said...

errr, maksu klik lepas ni ler...macam saspen ler puloks

Cik Cookie said...

Love u 2.

Mak Su said...

hish, gamba sapa ler dok nyorok kat belakang casper tu... huhuhu, nyesal click, ahaks

Ms.Independant said...

meremang bulu roma!
seramm!!!

dmx said...

hahaha...
lawak...ek
ingat...btol tadi
wahaha....

takut..
malm..
cari...nabilah x
hehehe....

aque said...

hehehhe.. tepanjat fara.. hehehe...
tapi macam comel plak die senyum...
hehhehe...

Riesna Zasly said...

terkejut nengok pompuan berlumur tomato sos hehe

noor afzan said...

aaa..x moo tgkk..

Fiq said...

kus kus semangat gue... adoiii

nabilah_2908 said...

hye maksu..

hehehe...sorry tau.. ;)

nabilah_2908 said...

hye sis...love u 2... ;)

nabilah_2908 said...

hye farah..

hmm..berani gak eh... ;)

sy ms mula2 tengok pun...terkujat gak.. :)

nabilah_2908 said...

hye dmx...

hehehehe...dia tak cari sy pun....dia cari dmx kot.. ;P

nabilah_2908 said...

hye fara...

hahaha...comel eh..?nnti suh dia dtg cari fara eh.. ;P

nabilah_2908 said...

hye kakak...

noty kan perempuan tu...main2 dgn sos tomato...hehehe.. ;)

nabilah_2908 said...

hye afzan...

takut eh..? ala..tak de ape pun.. ;)

thnks coz sudi singgah..

nabilah_2908 said...

hye Fiq...

hoho...fiq tgk dlm kul 1 pg eh...

wah...patut la terkejut...sorry.. ;)

hasni said...

dah truja nak tgk
rupa2nya xda
huhu

Cik Akma said...

err nk click pon takottt~ haha

nabilah_2908 said...

hye hasni...

sorry dear... ;)

nabilah_2908 said...

hye cik akma..

ala tak de pape pun..click jer la..hehe.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...