Tuesday, March 23, 2010

GANGGUAN




dear fwens...

if u all masuk my blog then keluar 1 box minta user name and password...I harap u all dapat clik X pada kotak tersebut..jangan isi sebarang password pada kotak tersebut..

jangan la pulak u all fikir I saja2 gatal nak private blog ni..and nak minta password bagai..tak betul semua tu...

yang sebenarnya...ada gangguan....semuanya bermula dari GENG BLOGGER...nth siapa yang dengki hack web tersebut...maka blogger2 yang link dengan GB pun terkena tempiasnya...



segala kesulitan amat di kesali...

hope masalah ni selesai dapat dengan cepat....



18 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

betul3..
tension dpt benda tu..
nak komen2 pun payah..

mmg x isi apa2..
takut virus..

penyu sejuk said...

la...patot la bila i bkk blog u, ada benda alah tuh...

Fiq said...

lorh.. dengki siot sihacker 2. gi la buat kejer yg ad pekdah sikit... adoi

koru said...

tak tahula..dah beberapa hari da ni!=(

jan said...

sape yg dengki gler tuh??

Zoul said...

Ada undang2 tentang penggodam kat Malaysia tak..?

damaiinx said...

nape...
nabilah...
something...tol
suspen....gak
ingatkan....virus
wahaha...

nabilah_2908 said...

hye Ju..

hmm..betul tindakkan tu..jgn isi apa2..takut kepala yg hack ni nak kn passwrd kita..

sorry ya... ;)

nabilah_2908 said...

hye penyu sejuk...


sorry ya...hope masalah ni akan selesai secepat mungkin..

nabilah_2908 said...

hye Fiq..

tu la pasal...myb dia tgk GB maju..ramai blogger yg join...2 yg dia dengki...nth la...org lain pun kena tempiasnya...

nabilah_2908 said...

hye koru...

siapa eh admin GB...bila dia nk selesaikan ni semua..?

nabilah_2908 said...

hye Jan...

nth la...busuk tul hati dia..

nabilah_2908 said...

hye Zoul..

tak sure...huhu..nnti sy try tnya pakcik google yupp.. ;)

nabilah_2908 said...

hye DMX...

sorry eh...hope masalah ni akan selesai cepat...if tak...terpaksa lah sy delete jer banner GB dari blog ni..

Ms.Independant said...

hacker skg ni mcm2 cara die gune nak dptkan info kite.
jahat betol!

nabilah_2908 said...

hye farah...

hmm..mmg itu lah kerja mereka..tah kenapa dengki sngt..

mesintaip said...

Saya guna mesin taip saja. Jadi, tak ada masalah.

ketak ketik ketuk: Awak jampi sikit, hilanglah ia...

nabilah_2908 said...

hye mesin taip...

jenuh dah jampi serapah bagai..hehe..

sudahnya sy remove jer banner GB dari blog ni..selesai masalah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...