Sunday, March 28, 2010

GIVE AWAY FROM CIK AIDA



Happy Sunday everyone...?

pelik tak bila tengok I update blog on Sunday..? hehehe..

takde la...ni auto post...myb time u all baca n3 ni...I tengah dok relax2 kat rumah...

oklah...for the first time...I join Give Away...nth la..sebelum ni macam tak minat jer..tapi kali ni berlainan pulak..

bak kata Cik Aida...AIDA membawa maksud keberuntungan...so..Cik Aida mahu memilih beberapa blogger yang beruntung untuk menerima hadiah daripadanya..

hadiah pun ok gak...topup dari RM 10 ke RM 30 and hadiah misteri...


http://4.bp.blogspot.com/_jIJjM_xwCE0/S6wSkN6VnoI/AAAAAAAACA8/DyT27erTKfM/s1600/give+away.jpg

so guys...if berminat..jom la join..singgah la ke blog Cik Aida untuk dapatkan terms n conditonnya yupp..

wish me luck..mana la tau kot-kot I salah seorang yang bertuah tu..hehehe..

to Cik Aida :

on Monday I tayangkan banner ni kt my blog sidebar ni yupp....


ok lah thats all for today...

see you tommorow.....I love you...........muah

7 comments:

Fiq said...

gud luck! love u too...=p

hasni said...

wuish
fiq
bahaya2
haha

aRien de GreaT said...

huhuuh..

nabilah...
























luv u toooo :P

nabilah_2908 said...

thnks fiq.. (^_^)

nabilah_2908 said...

hye hasni..

apa yg bahaya tu...?

nabilah_2908 said...

hye arien...

thnks..love u 3... ;)

||Cik Aida|| said...

tQ for joining the Give Away.. nantikan 30hb ni utk keputusannya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...