Monday, March 08, 2010

HAPPY WOMANS DAY !!



Happy Monday everyone....pang

sangat letih pagi ni...pagi-pagi lagi boss dah send msg..minta datang kerja awal..ada kerja urgent yang dia nak minta tolong I buat...

hrumm....ni la boss ku yang tersayang....suka wat kerja last minute...

http://www.hotelprincess.com/Uploads/Logos/LAST%20MINUTE%20OFFER.-31-1.jpg

pagi tadi memang I tak menang tangan la..bantu dia siapkan kerja-kerja...kene siapkan selewat-lewatnya sebelum 9.30 am..kul 10 dia dah nak gerak ke KL...

yang best nyer Mr R boleh cakap...

" saya ni asik last minit jer kan...?"

I senyum jer la...tak kan nak jawab....

"ha...tau tak pe..." .. hahaha...gila la if I berani jawab macam tu....emo21

lepas dah siap semua...

" thnks zafira....saya dah call Ahmad...minta dia tolong belikan breakfast untuk awak..."

best kan..? hehehe...

tapi episod kesibukkan tak berakhir di situ...sebelum Mr R keluar office...

" Zafira....JPM ada open tender baru...awak pergi uruskan yer...pergi ambil borang dulu..myb site visit..sy suruh Azmi...then baru boleh masuk harga.."

I hanya menjawab... "ok..."

lepas jer I makan...blog jog jap....terus la I redah ke JPM..

so..here I am...bru saja duduk depan PC ni...baru jer nk mengupdate...

*************************

ok...cukup la mukadimah tu...haha..panjang giler kan mukadimah....

sorry..saja nak share cerita pagi ni...

actually just nak wish....

...HAPPY WOMANS DAY...



kepada seluruh warga blogger Wanita




16 comments:

Ms.Independant said...

cian Nabilah.
mesti penat arini...

Epi Woman's day too!

:)

Fiq said...

Selamat Hari Wanita=)

KERAK NASI said...

Selamat hari wanita kepada anda juga...hee..

Moon BlooDy Spell said...

selamat hari wanita..

huuhuhuh
kenkadang last minit itu best

aRien de GreaT said...

bangga menjadi wanita @ perempuan

SELAMAT HARI WANITA JUGA NABILAH :)

dmx said...

...::: Selamat Hari Wanita :::...
gak...
kene...
bagi bunga gak..krrr
hehehe...

aque said...

fara adalah seorang budak yang suke buat keje last minet gak...
mmg penat penah la niat nak tobat. pasang azam la.. tapi x jadi2 gak.. hehehe,....

papew pown selamat hari wanita juga untuk nabila :D

ParkAir said...

selamat hari wanita nabilah! :)

nabilah_2908 said...

hye Farah...

thnks.. ;)

nabilah_2908 said...

thnks fiq..:)

nabilah_2908 said...

thnks wawa.. :)

nabilah_2908 said...

thnks moon..

hehe..mmg best last minit...tp..boleh celaru otak...huhu,,

nabilah_2908 said...

thnks arien.. :)

nabilah_2908 said...

thnks DMX..

hehehe...nk bagi bunga pun ok gak... ;P

nabilah_2908 said...

hye fara...

akk dulu cm tu gak...hehehe..slowly..mesti boleh.. ;)

thnks.. :)

nabilah_2908 said...

thnks park air.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...