Saturday, May 15, 2010

LAMBAKKAN AWARDS



Happy Saturday everyone....hai

Hari ni I nak tayangkan awards yang I dapat....sorry sangat-sangat kerana terlewat menayangkan awards ni..

ok...takmo cerita banyak...jom tengok awards yang I dapat...


http://2.bp.blogspot.com/_rsA0Pzy2zVw/S9VfVYKxKUI/AAAAAAAAAUU/q5-rD0lDcTI/s320/awardintan.jpg

Awad dari

Kak Anna

http://3.bp.blogspot.com/_UEcmhoI8Rgc/S9ZIHyXbu4I/AAAAAAAAAJs/0BH5rXJjpeY/s320/award+beauty.jpg

Ha....yang ni paling ramai yang bagi...
thanks to

FIZZA

AEINI

JUE AZIZ

MIMIE

WANES

http://1.bp.blogspot.com/_ljUgdsSyuN0/S-kpccFQYoI/AAAAAAAAA3Q/zRRFB0ySBzg/s1600/sakura.png

Award ni pula dari

KAK AYU

http://2.bp.blogspot.com/_UEcmhoI8Rgc/S-DRFPNLuUI/AAAAAAAAANQ/jMpdYPOYUD0/s320/nice+blogger+awards.jpg

yang ni Award+Tag

dari
FIZZA

jom layan...

Copy award nie kat blog & jawab soalan2 tag nie

ok..done

Ape yang bermain di fikiran anda sekarang

macam mana nak maniskan hati yang telah tawar ini..
( haha...faham tak..?)

Apakah nama samaran

tak banyak...biasa orang panggil nama jer..
fira
zaffy
nabilah
zafira

Berikan 3 orang yang anda sayang

diri sendiri
family
friends

Panggilan untuk si dia

si dia tu sape...??
belum ada lagi la...huhu..

Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

rumah banglow 10 tingkat...boleh..?

Blog mana yang korang suke visit

owh....banyak...sila la ke my blog list untuk melihatnya...sure u all tak terlarat nak view 1 by 1..
tak caye...? silakan ke..
FRIENDS BLOG LIST
tu pun belum berupdate lagi...banyak lagi blog-blog yg belum I senaraikan kt sana..

Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

15 orang yang pertama yang dah meninggalkan komen pada n3 yang bertajuk
ANAK BAPAK
semalam...

sudilah ambil ke semua AWARDS di sini....
and TAKPERLU susah-susah nak jawab TAG ni..

15 orang yang bertuah adalah :

[ALIEN HIJAU] [MAMA_AUNI] [RED] [PAWAKA 19] [AYFA]

[NISA] [LEEYA] [AISYYAH] [KELLA] [ATOYIS]

[KIDDO] [KAK INA KL] [MAWADDAH] [ MISS XYZ] [AIREL]

ok dokey.....selesai sudah...hutang-hutang TAG masih lagi banyak yang belum diselesaikan...nanti I selesaikan gak...take turn yupp...

terima kasih tau kerana sudi share award and tag..jangan serik2 tuk TAG I lagi....insya'Allah I akan sudahkan...even mengambil masa yang agak lama..

and kepada penerima award....thanks......and keep on blogging...

kepada yang tak dapat award and tag tu...dont worry dear....banyak lagi yang menanti...nanti ada la nama u all tu...hehehe..

oklah...that's all for now....
take care everyone....have a great weekend...nanti kita jumpa on Monday eh..

and dont ever forget that...I LOVEEEEE YOU....!!!!!muah

13 comments:

Clarky a.k.a Couch Potato said...

uuh ada enovel? mahu link pelisss
thankie!

M a W a D D a H said...

hi...

award ni adah dah terima 2 dari 4...hehehe

kena amek gak erk...hehehe..thanks...

:)

Nuraisyyah said...

heheh..thanx kak ilah.. :) byak btol awrd..hahak..;p

Alien HIjau said...

yeay! dpt awards. thankz yer... =)

Lia3003 said...

banyaknya award.....

shazika said...

wohaaa...banyaknterr award

niesz said...

bnyk nyer award!best2!

aRien de GreaT said...

yuhu nabilah..lama arin xjenguk2 blog....kt fb je kan :)

dmx said...

wahh...
nabilah...
byknyrrr....
tentu,dowang sayang nabilah bangat...wahahak

Cik Akma said...

uwwaahhh *xcited
banglo 10 tngkat? nak jugekkk ahhaa~

MissXYZ said...

tq nabila...
erm nt sy wat okay...

suka!!! =)

macam mane nak maniskan hati yang tawar?
mkn madu kurangkn mkn biskut tawar huhuhu..

rEd said...

amik smua ke...erm nnti sy jwb la tag tu yer...tq

qaseh said...

bestnye....byk dpt award....sy br dpt satu je.....jeles tau.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...