Wednesday, March 24, 2010

LUCKY 298



Ola dear fwens........wek

apa maksud LUCKY 298 tu eh...??

well..plan asalnya...ingat hari ni nak announce yang I mencari follower yang bertuah..iaitu follower yang ke 298..

tengok-tengok pagi ni bilangan follower dah bertambah...more....I found the lucky one..

ok...jom tengok siapa LUCKY 298 ni...



nampak tak red star tu...
ha..itu la LUCKY 298

Tahniah buat

EIZNY EJAN

terima kasih yer coz sudi follow APA KATA HATI..

if tak keberatan...I nak minta alamat nak post something for you sebagai tanda penghargaan..

emailkan ke :

prettyblue_2908@yahoo.co.uk


guys....jom lah singgah ke blog EIZNY EJAN ... say Hye to her....

lepas ni nak cari LUCKY 2908 lak....hahaha...mampu ke..? nth...just wait n see jer la...

opsss...tak dilupakan juga pada LEPAT PISANG, SUHANA, MY STORY, AND the latest LOVILLEA ... thnks coz sudi follow...seronok dapat jumpa kawan baru..keep in touch ya...pang


p/s : isu Gangguan Kotak Jahat ni masih lagi belum dapat di selesaikan...tak tau la sampai bila akan berlarutan..tunggu sampai hari ni...if esok still lagi ada masalah...I akan remove banner Geng Blogger dari blog ni buat sementara waktu...maaf di atas segala kesulitan yang anda semua alami..huu



23 comments:

elyn said...

eh, u pn de prob nk bkk gengblogger ke?
i pn sm la..xtau np..huhu

Fiq said...

nak jugak gift...=)

Lepat Pisang said...

Sama2,cik nabilah...tak sangka nama lepat pun ada dimentionkan...arigatoo...
Tahniah kepada follower ke 298 nabilah ni yer...

Ms.Independant said...

tahniah follower 298! :)

Am Guy said...

wuwu..cik nabila da melupai kmi di sini..nk gk jd follower cmtuh~~wuhuk

dmx said...

wah...
nabilah...tahniah ....daa followes
...nk tumpang glam gak
wahaha....

eyes143.. said...

byk da polower eh.. congrats.. polow jugak laa.. =]

Anonymous said...

cool..

Try out this link;

www.fdausamad.blogspot.com

Read few entries, you'll find it very funny and interesting.

Seriously!

aRien de GreaT said...

hye nabilahhhhhhhhhh...

rindu2nyaaaa.....
lama xjalan2 blog...waaaaaaaaaaaaaa

Cik Akma said...

huwaaa lucky nyee. nakk gakk hahah :D

touyakaruma said...

sa....sa...saya follower ke berapa ?

nabilah_2908 said...

hye elyn...

hmm...mana2 blog yg ada link dgn GB sure ada problm yg sama.. :)

nabilah_2908 said...

hye Fiq..

hmm..nk gift eh...erm...nnti la sy wt give away ke.. ;)

nabilah_2908 said...

hye lepat pisang...

ur welcome.. ;)

nabilah_2908 said...

hye farah...

erm.tak pe la..biar sy say thnks bg pihak dia..hehe.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Am...

lor...mana ada lupa..Am kn dh follow sy awal2 lagi...huhu... ;)

nabilah_2908 said...

hye DMX..

time kasih...g la singgh blog dia..kenal2 tmbh kawan.. :)

nabilah_2908 said...

hye eyes...

thnks ya..keep in touch tau.. :)

nabilah_2908 said...

hye Anoy...

thnks...nnti I singgh.. :)

nabilah_2908 said...

hye arien... :)

miss u 2...arien dh free ke skrg ni..training mcm mn..?

nabilah_2908 said...

hye cik Akma..

nk gift gak..? hmm...tunggu la myb sy akan wt give away... ;)

or bagi gift pada top commentor ke..we'll see k.. ;)

nabilah_2908 said...

hye touya..

thnks coz sudi singgah...erm...tak follow sy...so tak tau la awk follower yg ke berapa..heheh.. ;P

MineMixs said...

Nmpknye pasni kne rjin2 folow blog lh ye..mn tau bertuah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...