Wednesday, March 03, 2010

NUTS ABOUT NUTS



Ola dear fwens.....hai

I baru pas lunch....hmm...lambat kan...?? u all dah makan..?

Actually malas nk makan..kerja tengah banyak...see...baru sekarang I berkesempatan nak update..

tapi tiba-tiba jer perut ni menyanyi-nyanyi minta di isi...so...I keluar la juga g cari makan...

masa nak bayar....kt kaunter restoran tu ada 1 balang berisi sesuatu yang I cukup suka...huhu..nak tau apa ' sesuatu' itu..??

meh nk tunjuk...I baru pas snap gambar ni...



u all tau tak pe nama candy ni..?

I tau makan jer...tapi nama tak tau...

opssss...correction...bukan tak tau...tapi lupa...my dad pernh g tau nama candy ni..tapi I tul-tul lupa...emo20



zoom sikit....

mahal la juga...kecik ni...20 sen 1 tau...
minat punye pasal...beli gak la...

ada tak di antara kalian yg minat juga dengan candy ni...?

and...and...

ada tak yang tau nama candy ni..?


I memang gila kacang...apa jer kacang I suka...sayur kekacang pun I suka...terutama kacang panjang...

"sungguh enak dimakan begitu saja..." ( pinjam lagu iklan roti gardenia )

ada yang mengatakan if makan kacang nanti jerawat..huh !! takde maknanya itu semua...I makan gak...emo21

http://spantossed.files.wordpress.com/2008/08/nut_splash.jpg

nuts about nuts

http://www.engineeredpartsinc.com/images/nuts_lock_lg.jpg

tapi..bukan nuts yang ini yer...huhu..
emo20


dalam chocolate pun mesti ada kacang..tak kisah..hazel...almond..mix nuts pun ok...janji...KACANG...if takde...erm....tak bape nak suka...rasa macam tak lengkap jer cocolate tampa kacang...

http://www.thenutfactory.com/photos/mixtures-nuts-chocolate.jpg

so.....what about u all....minat kacang juga ke...?? pang


notakakitangan : sorry guys...kalau-kalau I tak sempat nak drop comment kt blog u all..agak buzz....tapi I sempat jer singgah blog2 u all...sorry tau...take care everyone...nak sambung wat kerja dah nie...


14 comments:

luvly mya said...

haha..xsuka makan bende tue
kurang sikit bab nuts2 nie..=)

Ju@Lucky^Mummy said...

Bepang kah?????????

anummss said...

erm..suke gak makan candy tuh,,
p serius, i pun tak ingat n tak tau pe name die..hahaha..

(^_^)

NeenaAnuar said...

Hi dear... salam kenal...

Thanks coz adik sudi UNDI akak kat blog kak eynda!! Muuaahh!! ;)

Fiq said...

nut tak suke, choclate suke...=)

hasni said...

suka kekacang lbh2 lagi almond n gajus
perghh
heaven!

nabilah_2908 said...

hye mya...

hmm...lain org..lain cita rasanya.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Ju...

ha....tul..tul..itu la nm nyer..hehe..thnks tau..(^_^)

nabilah_2908 said...

hye anums..

wah...sama la eh...tp sekg ni dah tau dah..hehe...bepang namanya..(^_^)

nabilah_2908 said...

hye kak neena...

ok..ur welcome...(^_^) nnti sy g undi lagi eh..good luck.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Fiq..

wah...jarang tau org lelaki suka choclt.. ;)

nabilah_2908 said...

hye hasni..

sama la kita..hehehe.. ;)

Ms.Independant said...

kite terbalik plak.
klo farah mkn choc ade kacang.
mesti asingkan kacang...
pastu bagi kacang kat mama.
hehehee

:P

nabilah_2908 said...

hye farah...hehe..

ok la tu...tak membazir...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...