Friday, March 26, 2010

OBAMA'S SCHOOLMATES


Hye again....hai


well...saja nk share dengan u all hari ini about Obama's Schoolmates..

sape yang tak kenal Obama...? if tak kenal...pergi la rumah pakcik Google...berlambak pasal Obama di situ...but I'm sure all my friends kenal siapa Obama ni kan..?

http://dimpost.files.wordpress.com/2008/08/barack_obama.jpg

Well..baru-baru ni...dalam KOSMO ada kisah tentang Obama di Indonesia..siap ada gambar lagi..

siapa sangka gambar my mom and my Mak Teh ada dalam gambar ni sekali...

jom tengok....

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs480.ash1/26285_1411018519164_1343534869_31183183_1971823_n.jpg

dalam bulatan Hijau tu la my mom and dalam bulatan merah tu pula my Mak Teh
Obama dalam bulatan kuning

bila tanya my mom about this...dia tak ingat la pulak nama sekolah ni...masa tu dia kecik lagi..baru tadika..so tak dapat nak ingat all the details..tapi makcik I yang lain cakap ni memang gambar my mom and my mak teh..

tapi yang pasti masa kecik dulu memang my mom tinggal di Indonesia..arwah Toktan (datuk) kerja di Kedutaan Malaysia di Indonesia..

untuk cerita sepenuhnya...pergi la ke sini..ARKIB BERITA KOSMO

tak sangka lak my mom pernah 1 sekolah dengan Obama..tapi dulu siapa lah Obama di mata mereka...cuma budak pelik yang sukar unutk berbahasa Indonesia...tapi kini menjadi pemimpin Amerika Syarikat.

sayang..ada bapa tiri yang beragama Islam...tapi Islam hanya pada nama...huhu...at the end mak dia pun cerai gak dengan bapa tiri dia tu..

oklah...sampai sini dulu yupp...till we meet again...

take care everyone....I love you......muah


p/s : I rasa antibody I dah tak kuat....rasa macam nak demam jer ni...macam mana tak demam...hari-hari pergi melawat my mom kat hospital...pastu orang-orang kat office ni pun sakit gak...batuk tak berhenti...sudahnya virus-virus tersebut kena kat I lak...hmm..tak pe la..I redha menerimanya...bila kita sakit..dosa-dosa yang kita buat terhapus ibarat dedaunan kering yang jatuh dari dahan ke bumi...pang

20 comments:

hasni said...

wow
satu sekolah ngan obama tu
huhu
sis
bnykkan minum 100plus ok
jgn mnum minumam sejuk

Fiq said...

wah... dasat r ur mum. schoolmates obama tu. jgn2 ur mum pernah buli obama x... hehe... cube tanya=p

ikut cadangan cik hasni tu. minum 100plus atau... makan ubat!=)

Ms.Independant said...

glamer gitu!

Skang mmg musim demam pon...
Moga Nabilah cepat2 ok!:)

Mak Su said...

wow! tak sangka ek.... ada gaks kenang2an.

take care, byk2 minum air suam :)

elmo said...

ha'ah tadika lagi mane nak ingat kot.. besh nye ! :)

btul kata mak su.. minum air suam.. tak pun air cap badak.. teruk sgt rasa makanlah activfast ke.. :)

Lia3003 said...

wau....bangganya...he~

mesintaip said...

Wah, hebatnya dapat bergambar kenang-kenangan dengan Obama. Er,..gambar kenang-kenangan dengan Osama ada ke? heheh...

Hmm... saya kalau rasa nak demam cepat-cepat buat sup halia. Insya Allah, itulah amalan saya selama ini.


ketak ketik ketuk: Ya, sakit kafarah kepada dosa...dengan syarat kena bersabar menghadapinya.

aRien de GreaT said...

jap2..arin ade trlepas nih...hmm...mak nabilah nape??

aque said...

obama... wah... macam tacayew... jew kan.. hehhehe....

p/s: minom 100plus k... n banyak minom air masak...
kalo x jalan.. nabilah pergi cek ok.... :)

p/s/s : kem salam mak...hehehehe...

✿ shuhada said...

hye dear.

waaah xsangka ye ada story best nk share.

btw, sis doakan u n ur mom get well soon..

nabilah_2908 said...

hye hasni..

hmm...myb..my mom pun tak sure..huhu.. ;)

thnks dear... (^_^)

nabilah_2908 said...

hye fiq...

hahaha...myb la kot..nth..

ok..thnks fiq...tp sy mls sikit nk mkn ubt..tak sedap ubt tu..hehehe.. ;P

nabilah_2908 said...

hye farah...

thnks ya...farah lak mcm mn..demam tu dah ok ke..?

nabilah_2908 said...

hye mak su..

thnks tau...(^_^)

hope before monday dah sihat...tak boleh nk amik MC..kerja tgh bnyk..huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hello elmo...

thnks k..elmo pun jg diri baik2 jgn sakit2.. ;)

nabilah_2908 said...

hye lia.. :)

nabilah_2908 said...

hye mesin taip,,,

erk..air halia.?? sedap ke..? hehehehe..

pape pun thnks tau...hope hari isnin ni dah ok.. :)

nabilah_2908 said...

hye arien..

hmm...my mom masuk hospital hari tu..BP tinggi..

arien try view n3 yg bertajuk SEMINGGU DI HOSPITAL yupp.. ;)

nabilah_2908 said...

hye fara...

hmm...thnks dear.. ok..nnti akk smpai kn.. ;)

nabilah_2908 said...

hye sis...

thnks tau...(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...