Friday, March 12, 2010

PENANGAN FARMVILLE



Happy Friday everyone....wek


siapa yang memiliki FACEBOOK pastu sudah tak asing lagi dengan FARMVILLE betul tak...?



Ramai betul yang main permainan ni kan...? dah menjadi kegilaan...for me...hrumm...I dah tak minat main bende alah ni...boring sudah...

jom kita tengok hasil seni dari peminat tegar FARMVILLE ni...



hahahaha..

sangat kreatif kan...?

haih macam-macam..

emo20


sampai sini dulu....I nak pergi submit Tender...pas tu nak pergi window shopping jap kat Jusco...nak cari kasut baru...hehehe..

erm...tentang cerita semalam...I sambung next week eh...hari dan waktu yang sama...pang


oklah got to go....

take care everyone... I love you........muah

10 comments:

aque said...

hahahaha... stail la diowag....
terer gile....


cite sambung minggu depan... (T_T)~
hehhehe.. okok saya tggu... :)

Ms.Independant said...

Hahaha...
kelaka betol gamba tuh!

:P

ciEk NiENa said...

kui3.. cian makcik3 tue.. xmemasal femes amous plak,,. haha~

Cik Akma said...

hahaha kat fb asik men typing maniac je haha

Fiq said...

love u too. haha=D

nabilah_2908 said...

hye fara...

hmm..sorry coz tk dpt nk sambung...bnyk kerja tak boleh nk fikir..hehe.. ;)

nabilah_2908 said...

hye farah...

hmm...kreatif gak kan dieorg ni..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye ciek niena..

ala..sesekali famous..bagi la chance..hehe.. ;)

nabilah_2908 said...

hye cik akma..

hmm...best ke..? sy lak suka main ponzi inc.. ;)

nabilah_2908 said...

hye fiq..

luv u 3.... hehehe.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...