Monday, March 29, 2010

SLEEPING BEAUTY



Hello dear fwens....how are you today...?hai

hrumm...seperti mana yang di jangka kan on Saturday...I dah demam...flu agak heavy gak la..ingat hari ni baru nak pergi klinik..yer la leh dapat MC...tapi I tak tahan..on saturday malam dalam kul 10 I pergi klinik..huhu

http://www.steadyhealth.com/articles/user_files/11361/Image/flu.jpg

nak tau kenapa I pergi klinik gak..?

I layan cerita FRINGE kat ntv7..well cerita ni memang best ala-ala X-File gitu..episode kali ni cerita tentang Virus Selsema yang boleh membunuh orang...huhu..

http://neoavatara.com/blog/wp-content/uploads/2009/03/fringe-fox-tv.jpg

Virus Selsema itu disebarkan melalui air...masukkan virus ke dalam air..bila orang minum..virus selesema itu akan membesar dalam badan sebesar seekor ikan yang beratnya lebih kurang dalam 1 kg..virus tu makan organ-organ dalaman then akan keluar melalui mulut....eeee...yakksss!!!!

http://www.what-is-this.com/images/blogs/9-2006/avian-flu-virus-342390.jpg

bayangkan virus ni..membesar then keluar dari mulut kita...
huhu...scary tak..??

so...I pun ajak la my dad temankan pergi klinik..huhu...

bila dah makan ubat...I jadi sleeping beauty la pulak...I buat kira-kira...hampir 17 jam I habiskan untuk tidur jer...ubat yang doctor bagi memang power la...lepas makan..dlm 1/2 jam dah mamai...then terus pengsan..dasyat kan..?

http://images2.fanpop.com/images/photos/5700000/Sleeping-Beauty-disney-princess-5776208-338-450.jpg

hari ni..I dah rasa ok sikit...flu pun dah kurang...just badan still panas lagi n kepala ding dong...I tak berani nak makan ubat pagi ni..yer la takut mengantuk..so I bertahan jer sampai balik nanti...hope mampu la bertahan..

ok..tu jer la kot untuk hari ni...so kepada yang tengah sakit..rajin2 makan ubat yupp...semoga cepat sembuh...and kepada yang tak sakit...jaga diri baik2 tau...

I minta diri dulu...till we meet again...

I love you.........muah

18 comments:

BeaN MorENo said...

nice entry

Alynn Notnot said...

get well soon :)

Ms.Independant said...

alahai cian die...
mam ubat k!
cpt2 sembuh!

:)

Mak Su said...

aiyoooo... eeiii, gelinyer virus tu...

get well soon :), bykkan minum air suam

Fiq said...

moga cepat sembuh=)

Cik Akma said...

mcm best je cte fringe tu. hikhik
btw get well soon :)

aRien de GreaT said...

laaa..syian nbilah....take care tau....

SwEetForEst said...

moge cpat sembuh..jgn lupe mam ubat keyh..

dmx said...

hye..
nabilah...
mbe...nice kay :)

nabilah_2908 said...

HYE BEAN MORENO...

thnks 4 teh visit...singgah la lagi yupp.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Alyn..

thnks ya... :)

nabilah_2908 said...

hye farah... :)

thnks... ;)

nabilah_2908 said...

hye mak sue..

thnks... ;) dlm cite tu jer la virus tu membesar...in reality tak pun..hehehe.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Fiq..

thnks... ;)

nabilah_2908 said...

hye cik akma..

thnks... ;) well best la juga cerita tu...suka dgr dieorg cakap..lorat british dierog pekat..

nabilah_2908 said...

hye arien...

thnks dear.. ;)

nabilah_2908 said...

hye sweet..

thnks ya.. :)

nabilah_2908 said...

hye DMX..

thnks... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...