Saturday, March 20, 2010

YOU'RE BEAUTIFUL



Happy Saturday everyone........lala

Jom...kita nyanyi sikit lagu James Blunt ni...

You're beautiful.... You're beautiful.
You're beautiful, it's true....

Apa aje la yang Nabilah merepek pagi-pagi ni kan...? hehehe...

takde apa...yang sebenarnya..I nak tayangkan award yang I dapat...perasan tak..aktiviti sharing award dah tak aktif macam dulu-dulu lagi kan...?

ok lah..ni la award yang I dapat dari SCRIBBLES WITH STYLE

[pljiky.jpg]

thanks Farah

ok..penerima Award ini dikehendaki menceritakan 7 perkara tentang dirinya..

love seorang yang simple..sederhana jer
love obsess dengan grafik2 yang ada heart..butterflies..di dalam nya..
love minat dengan photography..tapi tak reti nak snap picture yang cantik2
love anak 1st dari 3 orang adik beradik
love ada 1 impian...nak buka day care center...tapi ntah bila impian itu akan tercapai
love still single and available...hehehehe..
love tak mudah nak marah....selalunya simpan jer...tapi bila dah over limit..I akan meletup macam bomm... ( tapi buat masa ni...belum pernah lagi berlaku..)

I nak share award ini...

ok....harap nama-nama yang tersenarai di atas..sudi lah menerima award di atas tu yupp..

love KAK RIESNA ZASLY
loveHASNI
love ANUMMSS
love KERAK NASI
love FIQ
love DMX
love FARA ( AQUE)
love ARIEN
love CIK AKMA
love ELMO
love KAK ZAN

...TUGASAN ANDA ADALAH...

love Copy n Paste Award tersebut
love Baca / nyanyi dulu lirik lagu James Blunt yang ada pada permulaan n3 ini
love Ceritakan 7 perkara tentang diri kamu
love Share lah award ini dengan sesiapa yang kamu suka...


mudah kan...??

ok lah....thats all for now....

take care everyone.....have a great weekend....

I love you.................muah


15 comments:

hasni said...

ok tq sis nabilah:-)

anummss said...

hahaha..baru ingat nak pas award ni at dia, p upenyerr name kite da tsenarai laks lam en3 nih..huhuhu..

ok, da buat..settle k..

(^_^)

Wan Perlis said...

harapan family, minat yg sama dan wan ada peluang . hehe

Fiq said...

wow... thanks...=)

Lia3003 said...

wah, b/ground lagu nabila...

Cik Akma said...

heee nnti pas exam kite amik nihh ;)

Adry said...

Wow... lama tak menyinggah ... tau tau layout baru dah... nice

Adry @ http://www.adrysabry.com

nabilah_2908 said...

hye hasni...

ur welcome dear.. :)

nabilah_2908 said...

hye annumms..

hehehe...kebetulan serentak lak eh..tak pe la tu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye wan perlis...

peluang apa tu...?

nabilah_2908 said...

hye fiq...

ur welcome.. ;)

nabilah_2908 said...

hye lia..

lagu cinta utk nabila tu dh lama ada kt sini.. ;)

nabilah_2908 said...

hye cik akma..

boleh...good luck on ur xm.. :)

nabilah_2908 said...

hye adry...

sy pun lama dh tk singgah..apa kabar..?

thnks ya.. (^_^)

Ms.Independant said...

ur welkam dear...
btw, congrats sbab menang kuiz scribbles!

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...