Tuesday, April 20, 2010

ADAMAYA



Hello dear fwens....wek

ha..bila baca jer tajuk n3 ni..sure u all akan terbayangkan drama bersiri di TV3 yang tengah hot sekarang ni kan..? ( itu pun if yang mengikuti lah..)

I nak berkongsi apa pandangan I tentang drama bersiri ADAMAYA



waktu siaran
630 ptg (Isnin - Khamis)

ramai dah para blogger yang dok cerita kisah ni...so tk perlu lah rasanya I ulas panjang yupp..

sebelum cerita ni di siarkan...I rasa macam tak best jer...sebab...hero2 dalam cerita ni tak sesuai..huhu..even heroin dalam cerita ni Lisa sangat2 cantik... ye

4 me hussain tu ok la..tapi watak faizal sebagai Dani..itu yang I tak berapa nak setuju...dia dah nampak tua..tak sesuai untuk watak sebagai seorang pelajar..betul tak..?

tapi bila dah tengok cerita ni..hrumm...ok lah...watak Dani tu boleh di terima coz kelakar..hehe..

well...cerita ni best sangat....setiap babak di antara Maya and Adam...pasti akan buatkan I tersenyum sendiri...serius ni..tak tipu..huhu..

paling best episode semalam, episode 8...alahai..romantiknya...asik dok tersenyum jer..hehehe..



sweet....in pink lak tu...(^_^)



hehehe...I like this part...
weee....romantik..



eleh...malu-malu konon..
malu-malu tapi mahu..
(^_^)



jeng..jeng..jeng.........

tak sabar nak menantikan sambungannya hari ini...huhu..

ha....u all yang belum tengok...pergi la tengok...boleh intai2 kat TV3.com..if nak cari kat youtube pun ada gak..mana2 la mengikut keselesaan u all.. pang

ok...thats all 4 now...till we meet again..

take care ya....I love you...........muah



p/s : masih ada lagi ke lelaki yang sebaik Adam di dunia ni..? if la dapat hubby macam Adam..bertuahnye hidup..heheheemo21

20 comments:

Ms.Independant said...

Alaaaaaaaaaa~
Frh mesti tak smepat tgk...
kul 6 bru kua dr opis!
hukhuk

Adry said...

huhu... tak ikut plak... nanti la try tengok

KERAK NASI said...

kan best dpt suami baik macam adam tu..hee..

SwEetForEst said...

hehe..sweet pon tgok..dlu2 xminat gak..tp skang terkeja2 blik uma sb xnk lpas tgok..hehehe..

hmm..untungkn kalu dpt somi cm adam tu..ish2...

^__^

StingRay said...

lisa surihani....

peh....lemah lutut aku bila tgk dia.


hahahaaaa

chenta said...

yes..cerita ni best..dr awal memang ikut...

alangkah bersyukurnya kalau dpt suami mcm adam tu..trima jodohnya sebaik mungkin...

Leeya Hezlin said...

romantik kn die dua org??
ehehehe..
cite ni best..sgt2 best.. :)

Rinna said...

Hmm..mmg best citer nie.. akak cuma ikutinya melalui website tv3..iye laa tak sempat nak balik tgk kat tv di umah kan.. so layan kat pc jer laa.. tapi mmg best ngam jerk.. adam & maya tuh.. :)

Mr Swat said...

layan jiwang sehhhh

aque said...

lagi besh dari i'm not single... sape setuju.. ehhehhe

thumbs up! :D

nabilah_2908 said...

hye Farah.. :)

hrumm...kesian dia..
takpe la..if free hujung minggu..farah masuk la TV3.com boleh tgk dari sana.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Adry... ;)

try la tgk..pasti akan tertarik... :)

nabilah_2908 said...

hye kerak nasi..

hehe...betul tu..carring..romantik..alahai.... beruahnya badan kalau dapat.. ;)

nabilah_2908 said...

hye sweet..

hehhee...lelaki idaman wanita.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Stingray..

haha..betul tu..Lisa tu cantik bangat...even dia pakai baju simple jer.. ;)

nabilah_2908 said...

hye chenta...

hrumm...betul la tu...if tak dpt suami mcm Adam tu pun takpe..yang pntg saling menyayangi n hormat menghormati...itu dh cukup.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Leeya..

haha...betul tu..tu yg dok tersenyum sorang2 bila tgk cerita ni..hehe..feeling habis la..(^_^)

nabilah_2908 said...

hye kakak..

nasib baik ada web tv3 kan...if takde..jenuh la nak mencari.. :)

nabilah_2908 said...

hye Mr Swat..

jiwang ke..? tak la..romantik jer..huhu..

Mr Swat tgk gak ke..?

nabilah_2908 said...

hye fara...

ha...setuju..... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...