Friday, April 09, 2010

THE CEDARS BLOGGER AWARD



Happy Friday everyone....hai

I baru sampai office...itu yang lambat sikit nak update...

Well...sesampainyer I kat office ni..teruslah menerjah blog..tengok-tengok..I dapat award ..award yang I tak jangka yang I akan dapat..huhu..

Thanks pada MSR di atas kesudiannya memberikan award pada APA KATA HATI..

I baru jer jadi follower blog MSR ni...I pun belum habis xplore this blog...tapi apa yang I tau MSR kini berada di Lubnan..and akan pulang ke Malaysia tak lama lagi..apa yang MSR buat di sana...Im not so sure myb study or myb kerja..nanti I pergi bongkar blog dia eh..hehe..wek

ok lah...jom tengok award yang I dapat

http://3.bp.blogspot.com/_ycvVJd9p-90/S74ggqS0xQI/AAAAAAAACaw/sJwcxmO_QyA/s320/CEDAR+BLOGGER+AWARD.jpg

I rasa award ni lain dari yang lain..cara yang MSR gunakan untuk share award ni pun menarik and I rasa boleh di jadikan ikutan..cara MSR ni buatkan penerima award ni rasa apa eh...?? ermm....tiba-tiba I kehilangan kata-kata..

apa kata u all singgah blog MSR ni... myb dari situ you will know...and try click pada award itu, MSR ada menerangkan serba sedikit kenapa di namakan The Cedars Blogger Award


ok lah...thats all for now...esok I nak jawab tag pulak...so...mari kita lihat siapa mangsa TAG yang seterusnya yupp...hehehe...wek

take care everyone...

I love you..........muah



p/s : akibat cuaca panas yang malanda bumi Malaysia baru-baru ni..bil elektrik pun lebih hangat daripada biasa...huhu...meningkat 2 kali ganda daripada kebiasaannya..but what to do...dah guna..harus la bayar..tul tak..? so budjet tuk baju baru bulan ini terpaksa dilupakan buat seketika..huhu..emo21


8 comments:

aRien de GreaT said...

jeng..jeng..jeng...
tag...huhuhuh....
hahahahha.......

Fiq said...

haha. bayar saja la. kang kena potong baru tau. hehe

MSR said...

trima kasih ats entri ini :)

Cik Akma said...

cedars tu ape ek? heuehue :D

nabilah_2908 said...

hye arien..

hehehe...sape la yg akan kena tag tu nanti kan..? hehehe... ;P

nabilah_2908 said...

hye Fiq..

hehehe...dah bayar dah pun.. ;)

nabilah_2908 said...

hye MSR..

thnks 2 u 2.. ;)

nabilah_2908 said...

hye cik akma..

clik sj pada award tu...disebalik award tu ada maksudnya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...