Friday, April 16, 2010

FRIDAY'S BREAKFAST



Happy Friday everyone...pang

Guess what...hari ni I sampai office kul 7:30 pagi...lebih awal dari biasa..huhu...

Well...Mr R send msg kul 7 pagi minta I datang office awal...kena tolong dia siapkan dokumen bagai...dia nak ke Pahang pagi ni...ada job kat sana..

time tu I baru pas siapakn my breakfast...even my mom ada kat rumah...I buat sendiri tau my breakfast..taknak susahkan my mom..my mom masak tuk dinner tu pun dah syukur dah..takperlu I susah2 mcm dulu..balik kerja jer..dah kena masuk dapur masak bagai..

so...I tak sempat lah nak makan...I bawa bekal jer la

nak tau I makan apa pagi ni..? jom tengok..



roti jer...tapi dalam tu ada daging burger+mayo+cheese+ thai sos+salad

bila makan..boleh kenyang..boleh bertahan sampai kul 3 or 4 ptg tau..

coklat Zip tu memamg I nak bawa bekal...I love chocolate..huhu

nescafe breakfast tu I tak bawa pun..minum time tu gak..

for me.. sebelum keluar rumah..mesti makan even sikit tak pun minum susu or nescafe...if tak buat macam ni..sure hari tu..I macam tak bermaya jer..kejap2 menguap..mengantuk bagai..then mula la malas...hrumm...cukup I tak suka bila berada dalam keadaan macam tu..



bila tengok iklan coklat ni kt TV..teringin lak nak makan..2 yang beli..
dalam iklan..coklat tu bukan main panjang..in reality...kontot jer..
tipu...tipu...
emo21

nescafe bfz ni pun best...tak macam nescafe merah biasa tu...yg biasa nyer manis+ pahit..yg ni..amat menepati cita rasa ku..

Sesampainya di office...teruslah I buat kerja...nak on YM pun I tak sempat..fokus jer.dengan kerja..coz Mr R nak cepat...

dalam kul 9...baru la I on YM..on FB..view blog and start berjogging dari 1 blog ke blog yang lain..

dan..hingga kini...roti and coklat tadi masih belum disentuh..ni baru nak menjamah..

so fwens....dah bfz belum..? jemput makan semua......pang

18 comments:

NichKhun said...

nabilah.. wahh cam best je sandwich tu.. errr sandwich ke ek nama dia? heheehe ermmm ari ney kat opis saya.. ade makan2 pulek.. best kan? mai la sini taw.. hihihih

NichKhun said...

aaaa nabilah.. saya tak buat keje tekutuk begitu.. hehehe sy pom saket ati kalau ade budak2 yg link nama kat youtsays tu.. klu nak suruh klik pom.. ckp la elok2 kan.. bile kite da klik nama dia.. masok youthsays.. secara jujur nye sy xsupport langsong dorg yg wat camni.. huhu ase tertipo..

p/s - sy PM mmber2 n promote link suh dorang support dkt facebook.. heheehhe

DiNa-DiaNa said...

terliur rasanya tekak...

sebab nampak coklat zip tu..sedapnya kalo dapat mkn time-time cmne..


hehehhehe...

Mesintaip: said...

Hmm.hari ini rezeki murah sikit. Untk sarapan pagi tadi seorang kawan(ustaz) tu belanja minum (kopi radix je) dan mee goreng mamak di restauran PELITA. Sebab saya jumpa dia nak hantar teks syarahan yang saya buat untuk dia. Belanja ada makna le tu..heheh..

Cik Akma said...

sobsss laparrrrrr. x bekpess ponn =(

MSR said...

sy lum bfz lg..br bgn tido..haha

Mak Su said...

jogging blog? hehehe, maksu pun rajin jogging cenggitu

maksu suka cekelat, kalau malas makan nasik, cekelat mesti ada

nabilah_2908 said...

hye Nich..

hehe..tak tau lah apa nama roti tu..

hmm..bagus tu...if nk join kempen lagi..do let me know ya..I will give u my full support.. ;)

nabilah_2908 said...

hey Dina..

hmm..mmg sedap pun coklt tu..apa lagi..cepat lah dptknnya.. :)

nabilah_2908 said...

hye mesin taip..

wah..tu pun kira belanja gak tu..hmm...mesin taip apa kabar..lama dh tk nampak kt sini..huhu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye akma..

la...kenapa tak bfz..? tak elok tuk kesihatan tau..;)

nabilah_2908 said...

hye MSR..

good morning 2 u.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Maksu..

hehehe...jongging yg tak mengeluarkan peluh..hehe.. ;)

Fiq said...

itu buat makan malam pun sodap cik nabilah. haha

akmal hacks said...

anak yg rajin..salute sama kamu!!

nabilah_2908 said...

hye Fiq..

hrumm...betul tu...ala...nk buat pun mudah jer..if rasa mlas nk masak..beli jer la kt abng burger..huhu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye akmal..

huhu..thnks..sy dh trbiasa..di ajar utk hidup indipndnt..;)

LiSaSuKe's said...

hi nabilah....awak punye favs sama ngan saye laa...

the most important thing must have a choc...huhuhuhuh tak boleh lupe...~ nyum3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...