Friday, April 02, 2010

HENTIKAN AKITVITI MEGKLIK IKLAN NUFFNANG



Happy Friday everyone....hai

First of all...marilah kita sama-sama sedekahkan surah Al-Fatihah kepada Din Berambio yang telah pergi meninggalakn dunia yang fana ini, semoga Allah mencucuri rahmat pada rohnya..
Al Fatihah............

ok...kali ini I nak bercerita tentang Aktiviti Klik Iklan Nuffnang.

http://mrdefinite.com/wp-content/uploads/2009/06/nuffnang2.jpg

well...aktiviti ini memang sedang berleluasa di kalangan blogger sekarang kan?..I pun terlibat juga dalam aktiviti ini..

tapi...selepas I dapat email dari Nuff semalam..kini I insaf..I tak sure samada u all dapat or tak email dari pihak Nuff...jika belum...I nak berkongsi sedikit isi kandungan yang terdapat dalam email tersebut.

try la baca yupp..and fahamkan...



..sila right click untuk paparan yang lebih jelas..



..sila right click untuk paparan yang lebih jelas..

sedarkah kalian bahawa aktiviti klik meng klik ini telah melanggar terma dan syarat nuff..and boleh dikenakan tindakkan.

so bloggers out there...hentikan lah yupp..earning nuff ni sebenarnya sekadar pendapatan sampingan jer..tapi kini dah salah gunakan seoalah-olah dah menjadi keutamaan pulak...

kena tanya diri kita sendiri..apa tujuan sebenar/asal kita berblog...?? adakah semata-mata untuk dapatkan earning dari nuff...??

klik la jika betul-betul berminat dengan iklan tersebut, dan ingin tau keterangan yang lebih lanjut...

http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/05/interestedcat.jpg
so...jom la kita berpasan-pesan kepada yang lain yupp..pang

oklah that's all for now...till we meet again....

take care ya...I love you....muah


p/s : hari ni I rasa sayu sangat..pemergian Din Beramboi memang meninggalkan kesan..pagi tadi on the way pergi kerja I dengar hot fm..topic pada hari ni tentang kehilangan..ada caller tu cerita tentang pemergian ayahnya..ya Allah time tu..sayu nyer hati...sedihnyer..sampai mengalir air mata ni..nth la I tak boleh dengar cerita-cerita kematian terutama kematian yang melibatkan parents..sure sedih..cepat jer air mata ni bergenang...huhu..sensitipp tul I ni kan..hehe..emo20



20 comments:

Alynn Notnot said...

gua rasa gua dpt jgk. tp tak check pun email. hahaha

sophie said...

yeke nuff dah bagi emel?yhanx for the advise..

Hana's Love Nest said...

uhu..tak dapat pun. nasb baik lah ada orang bagitau..okay, insaf dah jugak..huhu

Hana's Love Nest said...

uhu..tak dapat pun. nasb baik lah ada orang bagitau..okay, insaf dah jugak..huhu

Cik Akma said...

sedih arwah da xde kan. teringat spontan :(

Lepat Pisang said...

Lepat pun tak dpt email dari nuffnang..thankz for info...alfatihah buat aruah Din Beramboi..payah nak cari selebriti lawak macam dia...natural n fresh..
Buat keluarga aruah,tabahkan hati dan kuatkan semangt untuk teruskan kehidupan ni..

Mak Su said...

pemergiannya sangat tiba2.... malaikat maut datang tanpa boleh ditunda. al-fatihah buat allahyarham

mengenai iklan, mmg maksu tahu tentang tu, dan jarang2 klik except memang ada iklan yang sangat menarik dan maksu nak tahu lebih lanjut... sbb awal2 dulu dah ada orang kasik amaran dah

Lia3003 said...

lama juga meninggalkan xtvt ni, sejak keje, tak sempay or tak pernah buat langsung

inspirasiizra said...

pergh,,
dapat jugak emel ni,,
first bace rase cuak gak....

dmx said...

huhuhu...
al fatihah buat arwah...
din beramboi....
moga brsemadi bsama org biman....

cedeh gak....

nabilah_2908 said...

hye allyn...

hmm..better u check email tu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye sophie..

ur welcome.. ;)

nabilah_2908 said...

hye hana..

hehehe...ok bagus la tu...if kita dok klik2 ikln nuff ni...seolah2 kita sedang mendera mereka.. :)

nabilah_2908 said...

HYE CIK AKMA..

hmm..well...yg hidup pasti akan mati..redha jer la.. ;)

nabilah_2908 said...

hye lepat..

hmm...ur welcome.. :)

nabilah_2908 said...

hye mak su...

hmm..betul tu...pasal iklan..dulu...sy pun jrg2 gk klik2 ni..tp bila visitors dtg..minta klik ikln dia..2 yg terikut2..huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hye lia..

kesian Lia..bnyk kerja eh..take care.. :)

nabilah_2908 said...

hye izra..

nuff bagi amaran baik punye..secara lembut..tp pedas..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye dmx..

yupp..mmg sedih..tp nk buat macam mana..ajal dia dah sampai.. :)

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...