Friday, April 30, 2010

LOVE SENGMENT - PENDAPAT DIPERLUKAN



Happy Friday everyone....hai

Hari ni I nak minta pendapat u all...boleh..?

well...macam biasalah setiap hari Khamis...ada Love Segment...and..alhamdulillah... cerita NOTA CINTA semakin mendapat sambutan and buatkan I rasa teruja untuk meneruskan lagi cerita ini.

http://1.bp.blogspot.com/_ByzsF-CS-UY/S81bpRgoUbI/AAAAAAAADQA/-C-cCz4CgSI/s400/bloggy.jpg


so....I rasa macam nak pindahkan kesemua cerita-cerita di LOVE SEGMENT ke blog baru...so takde lah bercampur aduk sangat...ok tak..?



APA KATA HATI u all semua...? perlu or tak...?

hope dapat feedback dari u all semua...


p/s : I tgh taip dengan pantas ni...I ada kerja luar...ujung bulan and awal bulan...memang busy....takpe...pertengahan bulan boleh relax.............pang

p/s/s : thanks buat Mel & Kasih atas info dan pendapat yang u all berikan...and..special thnks kepada semua pembaca yang sudi memberi pendapat dalam NOTA CINTA PART 4 semalam..

8 comments:

atoyis said...

ok jugak lagi senang nk cari previous entry

nurafizza said...

-->ok jugak..nanti sape yg xpenah bace lg..blh bace trus dr part 1 sampai part 4..xsabo nak tgu next part..luv it..mcm diawangan plak(terase diriku dalam itu cerita..ceh prasan..*dusshhh..)

-->pape pon cik nabilah(jap nabilah..jap zafira..ne 1 ni fiza)i'll support u till end..

-->gud luck dear!!

Ayfa said...

bgus la kak..senang nak baca..hehe..

uncle said...

bagus tu..boleh menyenangkan pembca tuk membaca dengna lebih mudah selepas ini

Fiq said...

hmm..ok gak tu kak nabil=p

hasni said...

yup
idea y bgs
sng untuk pmbca
sng untuk sis jgak
jadikan blog itu blog koleksi sis nabilah:-)

pawaka19 said...

ikut kepada tuan badan samada leh meluangkan masa untuk mengkontrol 2blog...

nabilah_2908 said...

wah...thnks guys..semuanya menyokong...thnks again...nabilah syggg kamu... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...