Saturday, April 24, 2010

LUCKY NUMBER 8



Happy Saturday everyone.......hai

well....seperti biasa Hari Sabtu merupakan Hari Menyelesaikan TAG / Menayangkan AWARD

so..hari ni I nak selesaikan TAG..actually TAG ni I dah buat 2 minggu yang lepas...tapi memandangkan ada 2 orang rakan blogger yang sudi mengTAG.. maka I amat berbesar hati untuk menerima dan menyelesaikan TAG dari mereka...

macam mana I tak berbesar hati...yerlah dalam ramai2 blogger...nama Nabilah tersenarai dalam list mereka..means mereka ingat kat I kan..? tul tak..? hehe..

thnks to SWEETFOREST & PENA

jom ikut I selesaikan TAG ni yupp..

Go to your photo files, select the 8th photo folder.



8th Folder


Select the 8th photo in that folder



8th Picture


Post that photo along with the story behind it



setelah I gembar gemburkan folder ni...maka picture ke 8 sudah berubah..

ini la picture ke 8

I ni bila free...I suka edit2 gambar yang I jumpa kt rumah pakcik Google untuk dijadikan Picture Comment...dan ini lah salah 1 gambar yang I dah edit..

Harap SWEETFOREST & PENA sudi terima picture comment ini sebagai tanda penghargaan dari Nabilah..

Then challenge 8 blogging friends to do the same.

8 orang...

ha...

kamu...kamu...kamu..kamu..kamu..kamu..kamu...kamu

yang sedang baca n3 ni..kalau belum pernah buat lagi..
sudi2 kan lah ambil dan buat ya..
tapi sebelum buat...jgn lupa bagi tau I yer...
nak juga kenal mana2 blogger mana yang teringin nak buat..

AND

sudilah terima Comment Picture di atas...
sebagai tanda penghargaan I coz sudi melayan TAG

dari
APA KATA HATI

pang

ha...jagan nk ngelat...siapa yg masuk blog ni..I dapat trace tau, u all dari mana...huhuhu..
ye
ok lah thats all for now...nanti kita jumpa lagi yupp..may u all have a great weekend..pang



p/s : hrumm...petang ni ada rombongan keluarga En Daud ke UPM...rombongan apa tu...rombongan meminang ke..? hahaha takde la..nak g ambil Adin..Final Exam dia dah habis..dan dah mula bercuti..tu yang nak pergi mengangkut segala barang2 dia balik..emo21


34 comments:

natsumiDyla said...

oke. saya buat, petang karang saya publish.

salam kenal dari dalila :)

ummi maisarah said...

saya pon buat...esk sy publish ek..wat schedule dlu..(^_~)

soffya cik bulan said...

salam..tutorial di sini... tutorial... http://soffya86.blogspot.com/2010/04/tutorial-buat-template-blog-dengan.html

soffya cik bulan said...

he...thnks eh..:)

NichKhun said...

wahh nabilah pndai edit gambar ek? chantek.. errr ney edit pakai ape? photoshop ke?

hasni said...

huu
ala
hasni da msk da
huhu
nnt if free hasni wat ok!

Wawa~* said...

wah UPM... hehe
nice editing ;)

pena said...

terima kasih..
sangat cantik.. =)

Fiq said...

nasib i dah jawab. hehe=p

sebelas said...

hai blogger friendly GB :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

Riesna Zasly said...

lama tak menjengok di sini... rindu lak kat nabila...

5 minggu memang rutin kerja penuh... tiada hari rehat langsung... nak bukak internet pun payah..

hope u r ok dear..

PSS : thanks inform tentang cerpen BONDa PARI-PARI tu... karya tu pernah siar sempena hari ibu tahun lepas di PA & MA... ada gak bulan lepas mereka plan hendak siarkan semula... tak sangka lak di seri dewi keluarga... cerpen tu sedang diupdate untuk novel kanak2 buat terbitan tahun depan... semoga lah... miss u dik

yiazmat_horror said...

hu3..lame tak tengok nabila nye blog..windu nye :D

nabilah_2908 said...

hye dalila..

ok..nnti akk p jenguk yupp.. :)

nabilah_2908 said...

hye ummi..

yeay...thnks tau cz sudi melayan tag...nnti sy g terjh yupp.. :)

nabilah_2908 said...

hye soffya..

thnks ya...nnti sy terjah.. :)

nabilah_2908 said...

hye nich..

guna power point jer..huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hye hasni...

ok dear...take your time.. ;)

msk apa hari ni..?

nabilah_2908 said...

hye wawa...

thnks...hehe..(^_^)

nabilah_2908 said...

hye pena..

kasih mu ku terima..hehehee.. :)

nabilah_2908 said...

hye fiq...

hehe...tul la pasal..rajin fiq jln2..dh habis stdy..?

nabilah_2908 said...

hye sebelas...

sebelas pun blogger friendly gak kn..? ;)

nabilah_2908 said...

hye kakak...

takpe...faham akk sibuk..sy ada jer kt sini..selalu gk dtg menjeguk blogg akk.. :)

nabilah_2908 said...

hye yiazmat...

hehe...iyer ke...ha..nnti singgah la selalu.. (^_^)

vidadarisakura said...

ha...jagan nk ngelat...siapa yg masuk blog ni..I dapat trace tau, u all dari mana...huhuhu..



ops.kantoi la masuk sini.heee

HEMY said...

dah buat lama dulu...tknak buat..heee

where said...

hehe..da lebey 8 org yg bwat..fuhh..seb bek terkecuali..

nabilah_2908 said...

hye vida..

hehe...thnks 4 the visit ya.. :)

nabilah_2908 said...

hye hemy..

hehe...its ok.. :)

nabilah_2908 said...

hye mr where..

hehe...suka la eh terselamat..? ;)

SwEetForEst said...

sweet dtg amik..hehehe..tengkiu bery much sis..

^____^

ezzaty_ said...

mahu wat jgak.. tp lambat sket kot
ehehe

Ms.Independant said...

syoknye adin dh abes xm...
pasni mesti ley enjoy jer.
huhu

:)

BalqisShafiqa said...

tag yg ni sy x bape fhm sgt.
tp cuba fhm kan juga. mcm best! :)

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...