Monday, April 26, 2010

OH MY LUNCH HOUR




Hello dear fwens....Happy Monday...hai

hrumm...sorry lambat la pulak update hari ni...macam biasalah kekangan kerja yang menyebabkan I tak dapat nak update awal macam biasa..more dekat-dekat hujung bulan ni..mmg busy sikit..

Hari ni...my lunch hour burn...semua sebab kerja la..melayankan supplier punya kerenah..kita yang nak bagi dia duit..dia lak mcm2 hal..

company ni suh depositekan cheque dalam akaun bank mereka..if bank dekat takpe...ni kat hujung Melaka sana...dari offce ke sana ada la dalam 20 km..

http://media.rd.com/rd/images/rdc/mag0808/anatomy-of-a-teen-wreck-01-af.jpg

lepas dah selesai...kena ke MayBank Malim lak..Mr R suh cash cheque untuk duit Petty Cash..sampai kt bank..tengok parking lot...mak ai.....banyaknyer kereta...bila dah masuk bank..ambil nombor..alahai....ramainyer....

tengok jam...dah kul 1230...sure lambat punye la..coz time ni pekerja bank bergilir-gilir rehat..and time2 macam ni la orang akan ramai kat bank..



tengok lah sendiri....number yg terkini 2123..my number 2166...I orang yang ke 43 tau..
jenuh menuggu...

masa tengah menunggu...otak mula la teringt kt blog..alangkah bagusnya time tu I bawa Lapyy and 'BEROKBAND' stick...sure best jer..sambil menuggu..sambil blogwalking kan..?

tiba-tiba hati ni berkata-kata....kan best apa yang berlaku dalam cerita NOTA CINTA berlaku kat I...hehehe..malu2

kepada follower yang mengikuti kisah NOTA CINTA faham la apa yang I maksudkan tu..hehe..

sejam yang pertama...I dah mula boring...number tak gerak2 lagi...orang ramai..pekerja bank ada 3 orang jer...I pun keluar bank..pergi scratch another parking cupon..pergi beli paper...masuk balik bank...tengok dah number 2160..ok la tu kan..so I sambung la menunggu...sambil2 tu baca paper...

http://www.old-picture.com/united-states-history-1900s---1930s/pictures/President-Waiting.jpg

sampai habis I baca paper...giliran I tak sampai2 gak...tunggu lagi...dekat2 kul 230 baru sampai my turn...hrummm....letihnya menuggu...

sesungguhnya penantian itu 1 penyiksaan........baru ingat nak round2 Tesco...saja nak cuci mata tengok baju baru.....hampa......huhu..masa I habis kat bank jer...

sebelum sampai office...I singgah 7e...beli apa..?

beli yang ni.....



Mr S yang cool...sangat heaven bila dapt sedut Mr S ni...


What about my lunch...? I makan seketul karipap jer hari ni..tu pun balance bfz tadi...huhu...tai Alhamdulillah...dapat juga makan...

I wonder..apa la yang my mom masak hari ni....haih tak sabar nk balik........wek


p/s : sorry la n3 kali ni agak hambar...tak memberikan apa-apa info yang menarik tuk kalian..hanya sekadar berkongsi cerita..penat la hari ni......emo7

21 comments:

Mak Su said...

alamak, frust ek. dahlah lunch time, koripap jer... huhuhu

ked :) said...

siannye mkn karipap je..
meh sni ked blanje..heee :D

Ms.Independant said...

alahai nabilah...
sambil tgu tu pegi la tapau mcd atau kfc jap.
mkn karipap je, bole gastrik taw!

Fiq said...

fiq pun makan karipap jer tuk tgh hari. huhu

hiro said...

hii,,nk slupppee

myFirdaus said...

hik3... len kali bw bekal... hik3, x pon, cri jer McD Drive-Thru... snang.... cian plak lunch mcm tuh jer....

Wawa said...

mak aiii siannya lamanya nunggguuuuu.. huhu. mr S pengubat duka, hehe

where said...

slurpee sedap..

hasni said...

slalu gak mcm ni
terkejar2 wat keje
last2 xsmpat mkan
huhu

newey
mak masak apa kat umah td??
sdap x?hihi

nabilah_2908 said...

hye Maksu..

hrumm...mcm tu la..its ok..cz bfz dh mkn nasi lemak..heavy dh tu..lunch mkn ringn sikit..hehe.. ;)

nabilah_2908 said...

hye ked..

hehe..yer ke...if sy dtg sn..ked nk belanja apa..? hehe..;)

nabilah_2908 said...

hye farah..

hrumm...mcd n kfc tkde dkt2 situ..kedai mkn cina bnyk la..hehe.. ;)

nabilah_2908 said...

hye fiq..

la..kenapa..?

nabilah_2908 said...

hye hiro..

nk eh..meh la sini...sy belanja..cwn besar punya...hehe... ;)

nabilah_2908 said...

hye MyFirdaus..

dok dlm bank tu boleh mkn ke..? huhu..mcd jauh la dari bank...yg ada drivethru kedai cina...mau ke..? huhu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye wawa..

yupp..mcm tu la...hilang rasa penat n lapar.. ;)

nabilah_2908 said...

hye mr where..

yeszzz...mmg sedap n sejuk... :)

nabilah_2908 said...

hye hasni...

hrumm...my mom masak asam pedas + ikan goreng garing + sambal belacan + salad n timun = SEDAP...mkn sampai 2 round..hehee..;)

dayah said...

itulah adat bekerja kan...memang memenatkan huhuhu

nabilah_2908 said...

hye dayah,...

hrumm..betul la tu...ala study pun pnt gak kn..? hehe.. ;)

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...