Saturday, April 10, 2010

TAG FROM MISS AINI



Ola fwens...wek

ok..sepertimana yang dah I khabar-khabarkan semalam..hari ni I nak selesaikan tag dari Miss Aini

Ok...dengan jujur dan tawaduk...jom ikut I selesaikan tugasan ini yupp...

1. Go to your photo files… Select the 8th photo folder.
( kalau takde sampai 8 folder..pada first folder pun ok gak..)



see....I tak tipu...memang folder ke 8


2. Select the 8th photo in that folder.
(kalau takde sampai 8 gambar..cari la gambar yang terakhir..)



nampak tak star tu..tu gambar ke 8

3. Post that photo along with the story behind it.



the 8th picture

cerita di sebalik gambar ni...erm...u all boleh baca sendiri kata-kata dalam gambar tu..
I tujukan buat seseorang...I tak larat dah nak tunggu dia..
tapi ini cerita lama..cerita tahun lepas..

untuk tahun ni..belum ada cerita lagi..huhu..
macam ni jer la masih sendiri dalam menjalani liku-liku hidup
yang penuh dengan dugaan dan cabaran...

sorry I terbuat statement poyo..hehe..
emo21

4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!

http://vs.iki.fi/raytrace/eight/eight.jpeg

8 blogger yang bertuah itu adalah...

  1. ARIEN- dah lama rasanya dia tak buat TAG..kan arien..? hehehe
  2. FIQ- sure dalam folder Fiq ada gambar yang best2 kan..mcm dlm blog Fiq gak..
  3. MINDA HATI- mari kita lihat gambar apa yang ada dalam PC dia..
  4. MSR- tentu MSR ada banyak gambar yang menarik kan..?
  5. LISA COMEL- Lisa pun sure banyak gambar yang cantik..boleh share..?
  6. MAKSU- Mak Su ni macam Nabilah gak..tak suka tayang muka sendiri..hehe
  7. KERAK NASI- dia ni minat photography 4 sure la banyak gambar dalam picture floder kan..?
  8. CIK AKMA- lama juga dia tak update blog..
Ok selesai sudah....so kepada 8 blogger yang bertuah itu..bila free..buat la yupp..pang


12 comments:

dmx said...

salam...
nabilah...
wahaha...kesorangan ek
hehehe....followers

lisaComel said...

olla, thanx dear...nnt sy buat, bru la sy faham pe yg nabilah ckap kat my comment...heheheh...tQ dear

arien said...

huhuh...tggu arin bt nnti ek....hahahaha

Leeya Hezlin said...

pic ngn kata2 2 wat leeya rs sebak plk..
hope nabilah tabah n i'ALLAH 1 day u nabilah akn jumpa org yg btul2 dijadikn utk nabilah..
pray 4 u dear.. :)

anisalya said...

mmg pnt tggu org yg tak ada jwpn khusus ni.smpai bila nak tggu kan?huhuhu...salam ziarah...

MSR said...

mencabar gak ni.. akan diusahakan tgk.. tq atas tag tu :)

nabilah_2908 said...

hye dmx..

folowers..? erm single gak ke..? huhu.. ;P

nabilah_2908 said...

hye lisa..

ur welcome.. :)

nabilah_2908 said...

hye arien..

boleh jer..tu pun kalau arien rajin/free buat la.. ;)

nabilah_2908 said...

hye leeya..

hrumm..thnks tau...terharu lak..hehe..(^_^)

nabilah_2908 said...

hye anis..

hrumm..betul tu...tak larat nk tunggu lagi dah..sy tak nak buang ms..if terus tunggu tiba2 at the end..I get nothing...tak snggup rasanya nk lalui semua tu.. ;)

btw..thnks coz sudi singgah n comment.. :)

nabilah_2908 said...

hye MSR...

buat lah jika ada kelapangn yupp..ur welcome..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...