Friday, April 30, 2010

PEMBUKAAN BLOG BARU


Hye..hye...hye.....http://laymark.com/i/m/m057.gif 

ok...setelah berhempas pulas, maka hari ni... I berjaya juga membuka blog baru khas untuk


so....apa lagi....jom la terjah jap blog tu.....just clikc jer pada gamabr di atas....

 merah menyala kali ni...hehe...

p/s : dek kerana blog ni...I tak dapt nk blog walking sngt...more I dh guna blogger yg baru...macam tak best jer...habis semua icon2 comel ilang...nak upload gambar pun susah....haih...nyesal...nyesal...huhu...mcm mn if kita nak guna balik blogger yg lama...?


11 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

akak pun pernah hadapi masalah cam gitu, tapi kena tukar gak sebab blog pertama akak dah abis limit

uncle said...

komitmen pun kena tahap kuasa dua gak nih..hahahatakp kalau larat atau ada puaya buat..baguslah...uncle sokong jer

.aira. said...

gune lame lah kott.
sebab dah perfect
;)

Fiq said...

tahniah atas pembukaan cawangan baru=p

pawaka19 said...

selamat merajinkan tangan menulis yek..! hehe we will support u nabilah

nabilah_2908 said...

hye kakak...

owh...myb dh bnyk sngt cerita....why not akk beli domain baru.. ;)

nabilah_2908 said...

hye uncle...thnks ya... ;)

nabilah_2908 said...

hye aira...

yg lm ni msih lg digunakan...blog br just tuk Love Segmnt jer.. ;)

nabilah_2908 said...

hye fiq...

thnks ya... ;)

nabilah_2908 said...

hye mel...

ngeee...thnks.. ;)

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...