Thursday, April 15, 2010

PENDAPAT DIPERLUKAN


Ola dear fwens....hai

Sebelum I sambung cerita untuk Love Segment...I nak minta pendapat sikit..boleh..?

perasan tak ada sedikit perubahan di blog ini or boleh dikatakan something new..?

perasan..? ha..bagus..

if yang tak perasan tu..meh nak tunjuk..cuba gerak-gerakkan mouse tu..apa yang you all nampak..?

ada tak perkataan APA KATA HATI yang berwarna kuning mengekori cursor anda..?



so....nak tanya ni...ok tak if I buat macam ni...?

or u all rasa....

" ish....menyemak jer bende alah ni...."

boleh tolong beri komen...? ini semua untuk keselesaan anda juga ketika melawati blog ini..kerjasama daripada you all semua amat-amat diperlukan..hehehe..pang

18 comments:

Anonymous said...

apa kata buat jadi header tp size kene ubah la... br cantik skit.. klu mcm skrg ni nmpk x berapa menarik la..

nabilah_2908 said...

hye anon..

tak berapa faham..buat header size..? boleh xplain sikit..?

Nuraisyyah said...

for me..its okay..:)..spinnnn..hahah..

Ms.Independant said...

Frh pon rase ok je!

:)

nabilah_2908 said...

hye nora..

hrumm...makin lama tgk bende alah ni..rasa mcm serabut lak..huhu..tk pe..simpn tuk 1 hari dulu..

thnks 4 the comment.. ;)

Eizny Ejan said...

kdg2 enjoy tgk bnda alah 2...tp kdg2 itak spin la gak kan..hehhee :)

nabilah_2908 said...

hye farah...

hrumm...ok eh..?

dah rasa mcm nk delete jer..hehe..

tunggu esok mcm mn..pape pun htnks dear..;)

nabilah_2908 said...

hye Eizny..

how r u dear..?

hrumm...tul la tu...mula2 rasa mcm ok..tp lm2..huhuhu...

thnks 4 the comment..;)

Adry said...

aku ok jak... yang penting tak lambat loading blog ni

nabilah_2908 said...

hrumm..mcm tu eh adry..

thnks ya..sy akan cuba ringankan lagi blog ni.. :)

✿ shuhada said...

emm xde pun cursor tu? dh buang ke?

klu nk jdkan cursor, jgn besar sgt, susah nak kelik2 nanti n gangguan je. tp klu nk letak juge ok je kot.

hmm maksud si anon tu, agaknya jdkan header je. header nabilah kena cun sikit kot, yg ada simple sangat.

hehe.. just opinion.

btw, blog ni ok je, xlama nk loading. pis!

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

err... pernah buat application ni, tapi dah buang sbb pening tegok.. hehehe,,,

nabilah_2908 said...

hye suhada,

hrumm..mcm tu eh...ok fhm dh..(^_^)

nabilah_2908 said...

hye elinz,

hehehe...tu la pasal..mcm pening lak tgk bende alah ni..huhu..

ramai yg kata ok..tp sy rasa mcm tak.. ;)

darkbatman said...

blog dh cun dh 2..cume kdg2 pening biler tgk tulisan mouse 2 bergerak2.hehe

nabilah_2908 said...

hye darkman,

sy pun rasa benda yg sama...td sj jer nk try..

tunggu esok...myb akan di delete..huhu..;)

Fiq said...

better not spinning. otak fiq pun turut berpusing. haha

nabilah_2908 said...

hye Fiq...

dah buang dah...makin lama tengok..makin menyampah..huhu..

if ada kt blog org lain mcm best jer..if ada kt blog sendiri..lain lak.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...