Saturday, May 22, 2010

A.....B.....C....D.....E.....F.....G..



Kita jumpa lagi....hai

tapi...I'm not on9....ni auto publish n3...

I nak bayar hutang TAG....banyak lagi oo....takpe...slow and stedy eh...pang

TAG kali ni datangnya daripada A&A ,

mari kita belajar A...B....C...

http://www.nexternal.com/tagsales/images/prod_cms23xy2.jpg

A

APA KATA HATI [dot] blogspot [dot] com

B

Blog ni...best or tak...?

C

Cinta Untuk Nabilah, merupakan lagu tema untuk blog ini

D

dengar-dengar kan lagu ini yer

E

elok or tak elok letak lagu di sini...?

F

feel free to "kutuk" my blog....ada tak mana2 part yang u all tak puas hati..?

G

golongan pelajar or golongan pekerja yang selalu lepak2 kt sini..?

H

Hari-hari ada update terbaru...hope you all takde la bosan dengan isi kandungan blog ini yupp..

I

I Love all my blogger friends

J

Jangan malu jangan sengan untuk menegur

K

Kalau-kalau I ni sombong ke..kalau-kalau u all tak puas hati dengan isi kandungan n3 or tak puas hati dengan I ke..

L

Luahkan saja....I akan terima dengan cara yang terbuka, I akan cuba perbaiki mana-mana kelemahan yang ada..

M

Memberi dan Menerima....( give and take ) polisi yang I selalu tekankan semasa berblogging

N

Nabilah_2908

O

Ok ke bahasa yang I gunakan sekarang...campur2...english and malay

P

Penat juga hari-hari nak fikir...nak publish cerita apa

Q

Questions...?? sila dropkan soalan anda di kotak pertanyaan..kat chat box pun boleh,,boleh juga bertanya terus .. if nampak I tengah on9..tapi pastikan status I free...bukan busy or idle..

R

Rasa syok sendiri semasa berblog....pernah juga I terfikirkan tentang ni...am I...?

S

sorry...seandainya..I jarang masuk blog u all...u all jer yg rajin ke sini...sometimes..I tak perasan blog u all ada update baru....meh bagi tau kat I mana blog yang I jarang singgah...

T

Tak kisah if u all nak marahkan I...I terima...sob..sob...

U

untuk kebaikkan bersama juga...saling tegur menegur...amalan yang mulia...nobody's perfect.. ;)

V

" vavi...?" no..no..no...kalau boleh I taknak ada langsung perkataan yang tak elok mcm ni..?

W

wah....jenuh juga nak menyiapkan TAG ni yer...

X

Xpress update...selalu juga I buat bila kesuntukkan masa...I taknak abaikan blog ni even I tengah sibuk.

Y

ya....betul......tak tipu... :)

Z

zzzzzzzz....ZAFIRA NABILAH is my real name....


wah....siap juga akhirnya......

last part.......nak TAG siapa eh...? soal

Hati I berkata-kata....nak berikan TAG ini kepada


I rasa...penerima TAG ni belum pernah lagi menyelesaikan TAG ni....if dah pernah buat...takpe di maafkan...and kepada penerima TAG....kalau FREE...BETUL-BETUL FREE....buat la yupp...tiada paksaan..

ok....kita jumpa on monday eh....take care dear fwens....I love you.....muah


p/s : saat you all baca n3 ni...myb I tengah lepak-lepak kat hospital...tunggu my mom...sambil-sambil tu cuci mata..tengok doktor-doktor hensem....hehehehe...

masa my mom warded dulu...my mom dapat kt bangunan baru...tak ramai pun doktor-doktor kat situ...kebanyakkannya perempuan...and yang lelaki..muda belia...myb practical student..

tapi kali ni..my mom dapat kt bagunan lama...wah.....doktor-doktor kat sini....hrummm...tak boleh nak cakap...tapi meruntun jiwa...

sorry la....ada unsur2 "kegatalan" di situ... ala hanya sekadar memuji keindahan ciptaan Allah...bukan nk pergi flirt pun kt doktor-doktor tu...hanya mampu memandang dari jauh...sedar diri ni siapa...huhuhu...emo21

15 comments:

shazika said...

I LOVE U TOO

jgn segan ke laman sy yek
Awek kesepian, kamu sudi teman?

En iLham said...

saya di TAG??malu2 kucing.hehe.insyaallah akan menjawabnye

singgah pula ke KAU ILHAMKU
MARI MELANCONG LAGI'

~anna&anuar~ said...

hehehhe.. siap gak esaimen ni yeee....

MSOM said...

TAG-TAG ni Sampai sekarang saya tak pernah tahu apa dia, sebab saya dah penat kena tag kat tempat kerja saya.

pawaka19 said...

wah i love blog nabilah..hope success selalu

Pawaka19 Dot Com
"simcard anda telah memenangi peraduan? " taktik terbaru si penipu

senorita_alynne said...

Waah Bgs Nye Kat Hosp Pon Sempat Post 1 Entry..Thumbs Up!

Dpt Idea Sbb Cuci Mata Tgk Doc Hensem Ekh? Hee~

MissXYZ said...

wah kreatif nabila... huuuuuuuuu... insyallah sy buat... tp lambat sikit... kne crk idea... k

Fiq said...

Erkk... kena tag la plak. Nanti saya buat...huhu

ardinihumaira said...

best tau jawab tag ni.. hari tu dni jawab dengan macam2 gaya... sebab jenuh pk huruf2 tu kan.. hehehe

PENGSKODENGAN YANG TIDAK SENONOH DI TEMPAT AWAM

asfz lily said...

siap dah kerja sekolah kali ni..
hehehehe :)

singgah la ke MEANDONLYME plak pasni,
kisah cik asfz

TUKANG KATA said...

kreatif..

:)

mak anda sakit ke? moga cepat sembuh ya!syafahillah!

p/s baru balik dari menuai padi..tq komen blog TK..

dmx said...

haii...
nabilah...
...hehehek
jgn keGEDIKkan udah laaa
wahahak...

nabilah_2908 said...

Hye Shizika :

wah..dh berjaya eh buat link tu...congrts..luv u 3.. ;P

Hye Ilham ;

huhu...nak malu2 lk dia...buat la bila free..sure bnyk idea kn..? :)

Hye Kak Anna ;

hehe..thnks yupp cz sudi tag sy.. :)

Hye MSOM ;

hrumm..kena tag kt tempt kerja...macam mana tu..? huhu..TAG ni..hnya sekadar suka2..copy soalan2 then jawab.. ;)

Hye Mel ;

hehe..thnks 4 ur support.. :)

Hye Alynne ;

eh..tk la..ni autopublish n3..myb time u baca n3 ni..I dh kt hospital.. :)

nabilah_2908 said...

Hye Miss XYZ ;

its ok..take ur time.. ;)

Hye FIq ;

hmm..buat la bila rasa free eh..sure Fiq bnyk idea kn..? :)

Hye Dini ;

yupp..seronok..jenuh nk fikir.. :)

Hye asfz ;

cepatnyer...thnks ya.. :)

Hye TK ;

thnks..:)

Hye DMX ;

aiyoo...I'm not like that lor...huhuhu...

nisa said...

suka huruf I

I love u too.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...