Friday, May 14, 2010

ANAK BAPAK



Happy Friday everyone....pang

Hari ni...kita takmo cerita topic yang berat-berat la eh....santai saja....ok..?ye

Jom kita tengok perihal seorang Anak Bapak....moga terhibur....jenuh gak I dok mengedit...













hehehe...kesian papa dia kan...?
emo21

ok...jom tengok videonya pula...



semoga u all terhibur dengan cerita kali ni...

take care dear fwens....

I love you........

muah

86 comments:

Alien Hijau said...

haha...sweet giler kan?
i hope Alien Pepel akan jd seorang bapa mcm ni.
x kisah la i dpt tdo ngn Alien Pepel pon. hik3. tp harap2 Alien Pepel akan menyanyangi anak2 kami. Waaah.

mama_auni said...

HEHHEHE..KELAKA..TP OKE LA KAN NK JUGAK BAPAK DIE TDOKAN ANAK..

rEd said...

alalaa bucuk3...klu camni selalu alamak baby x dpt adik ler hehehee

pawaka19 said...

hehe kasih seorang papa..pandai anak dia xnak lepas..mesti budak degil ni..kalo da besar kalo jadi suami budak tu abisla laki dia

Ayfa said...

hahaha..lawakla..tapi kalau video tue berdialog macam yg akak buat kompom best..hahahaha!!

nisa said...

anak ayah la katakan.. mgkn pg smp ptg xjupe ayah.. mlm br dpt tgk muka.. kerinduan la baby tu.. :)

Leeya Hezlin said...

hahaha..kelakar la..
sian ayh die..
^_^

Nuraisyyah said...

hahak..tp kn aisya rase cm bapak anak..bkn anak bapak..hahahaha..anak die cntrol giler bapak die..kihkihkih..;) pe2 pn..memg terhiburlah kak ilah..hoho

kella said...

ya! sso sweet la budak tu! sangat best... manja dengan bapak dia! hehehe :)

atoyis said...

kimi dlu pon cm ni kekadang buat cm tu dkt mama kekadang dkt abah..tp takde le kitaorg panjat masuk playpen pulak

Kiddo. said...

alahai comelnyee. pandai pulak baby tu. haha. :D

kak ina kl said...

nasib baik katil tak patah..

M a W a D D a H said...

hehehe..

pandai nabilah wat dialog..hehehe

MissXYZ said...

so sweet...
sy suka jd ank bapak...
best... hohoho
ank mak juga... =)

AirielKayz said...

That was so cute..

Sharinginfoz said...

thanks for sharing... memang cute

Apa Anda Rasa Bila Tulis Blog?

Jue_Da (^_^) said...

hahhahahaa...dasat tol...ngada dak nie..ekekekeke

KERAK NASI said...

hahahaha..
lawak2..
tapi x dpt tgok video..kat ofis kene blok..hee

baby tu dah bsar nnt mcm mne la nakalnye ek..hee..

AiZ said...

^___^ comel perangai baby tu.. ^___^

-telordibasuh- said...

hehe,,klu besar nti dak 2 kurang ajo xtahu la heehe

En iLham said...

bapak mithali sungguh.tapi bayangkan macam tu la perangai kite ni mase kiut miut dulu kan.tak bagi can punye.haha.

Mr PenyuBiru said...

pernah tengok dah video ni sebelum ni. mmg sweet jer. haha

Hazzy Ishak said...

penah tgk video ni
comel betul

Liza Ramli said...

huuh kalu semua ayah di dunia camni.. selamat semua ibu.. leh buat lain kerja heheheh

Eciz said...

hahaha. lawak pulak gambar2 ni. buat saya gelak sorang2. ;p

nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Masak depan LAPTOP?

hana said...

ha.ha.
kelakar tul!!

video jer X dapat tengok.......masalah tul broad band..balik rumah nanti sambung tenguk...aa...

karl said...

so sweet :) harap2 baby ni bila dah besar, sayang ayah dia cmni jugak and hopefully baby ni akan berpeluang tengok vid ni, so that she'll know how much her daddy love her ;)

impish_yatie said...

dah mcm adam jage amani plak..=P neway, nk wish selamat hari bapa lame lg..huhhuu...

raby said...

kecik2 dah pandai.hehe

HaFizRahMaN.com said...

hahahaha dia jeles la klw dpt adik baru

Uda said...

kelakar pulak.. bapak dia tak sabar nak belah... bengkok kaki duk lama2 dlm kot tu.. sabor jer..

chenta said...

kelakar n sweet!

Zira_Zay said...

bagus nye papa dye nie! papa yg besh~

TUKANG KATA said...

hahahhah..

papa mithali 2010 nih..

Zqah Ail said...

dah tengok video nie .. mmg sweet ..
budak tuu mmg anak daddy .. hahaha

aque said...

gile cute.... hehhehhe.. comel la.....

sukenye ite tengok... ;)

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. sungguh comel!!

baby tu mmg tak kasi sungguh2 abah dia bgun.. huhu..

cam dah tau dah plan ayah dia nk lari dari katil dia.. hihi :P

dmx said...

wahaha...
rasa kelakar...gak

fathiahRAIHANA said...

tabahnye paap dy ! hihihi
cute lah budak tu terkam papa dy ^_____^

MSR said...

Dialog tu memainkan peranan utama sebenarnya.. congrats 2 u for making interesting posts! :)

Amanina said...

bagusss gila ada rakaman camni. anak dia dah besar nanti, kalau melawan ayah gak, tunjuk je video ni. hahaha

Nurul Harun said...

hahahaha cumelnya budak tu.ishh. ;p

wanes said...

hehe, baru tau c bapa tak kna bagi masa p lepak2 kdai kopi..wakaka..

nabilah_2908 said...

hye AH...

hehehe....tul ke tak kisah...nnti baby tkdapat la adik kalau mcm tu...hahhaa.. ;P

nabilah_2908 said...

hye mama_auni..

hehe...tu la pasal..bertuah tau kalau dpt papa mcm ni... ;)

nabilah_2908 said...

hye red...

hehehe....tu la pasal...xpe la...leh jd anak tunggul...anak bapak forever.. ;)

nabilah_2908 said...

hye ayfa..

huhu...if boleh akk buat..dh lama buat.. ;)

nabilah_2908 said...

hye nisa...

ha...myb la tu..tp notty tul baby tu kan.. ;)

nabilah_2908 said...

hye leeya...

hehe...nm pun anak bapak...papa dia kena la bnyk2 bersabar...

kesian mama dia kena tido sorang2..hehe.. ;)

nabilah_2908 said...

hye aisyh..

hehe...cerdik kn baby ni..? kecik2 dh pndai contrl org...dah besar..? huhu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye kella..

yupp...ms sy mula2 tgk video ni pun dh tersenyum sorg2..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

hye atoyis..

kira ok la tu kan...if kimi mcm baby ni...jenuh gak nk melayan...tul tak..? silap2 tiap2 bulan kena beli katil baby yg baru..hehe.. ;)

nabilah_2908 said...

hye kiddo..

tu la pasal...pandai lak dia contrl papa dia.. :)

nabilah_2908 said...

hye kak ina...

hehehe...tgk la katil dia..kayu keras tu...sure tk patah.. ;)

nabilah_2908 said...

hye mawaddah..

hehe..boleh la sikit2.. :)

nabilah_2908 said...

hye miss xyz..

hrumm...dulu sy mcm tu gak..anak bapak...tp..bila si kecik tu dh ada...xde dh tu semua..huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hye airel..

yupp..mmg cute... :)

nabilah_2908 said...

hye sharinginfoz..

ur welcome.. :)

nabilah_2908 said...

hye jue...

dia rindu kt papa dia gak nyer.. ;)

nabilah_2908 said...

hye kerak nasi..

hrumm..tau dh masalah ni akan timbul..tu yg dtg idea tuk wt dialog mcm ni..hehe..

dh besar...hope dia akan kekal rapat la mcm sekarang.. :)

nabilah_2908 said...

hye aiz..

hrumm...apa jer yg baby buat kita akan rs cute...tul tak..?

tp cube la kalau org dewasa yg buat perangai mcm ni...haha..sure org menyampah kn..? :)

nabilah_2908 said...

hye telordibasuh..

if kurang ajar..bg dia tgk balik video ni..tk pun rebus...bg dia makan...ha..nnti leh jd smpi terlebih ajar.. ;)

nabilah_2908 said...

hye ilham..

hehehe...betul tu.. :)

nabilah_2908 said...

hye PB..

anak2 PB ada tk buat mcm ni..?

nabilah_2908 said...

hye Hazy...

yupp....comel sngt.. ;)

nabilah_2908 said...

hye liza...

hehe..ok ke...nnti kesian la si ibu tiap2 malam kena tidur sorang2.. :)

nabilah_2908 said...

hye hana...

hehe..dpt agak perkara ni akan berlaku..cz tk semua boleh tgk video ni..tu yg timbul idea utk letak dialog.. :)

nabilah_2908 said...

hye karl..

yupp...itulh yg sebaik-baiknya.. :)

sure mama n papa dia simpn nyer.. ;)

nabilah_2908 said...

hye impish...

ha'ah kan...tp amani tkde la senakal baby ni.. :)

nabilah_2908 said...

hye raby...

budak2 zaman sekarang mmg advance.. ;)

nabilah_2908 said...

hye hafiz...

hehehe..myb.. :)

nabilah_2908 said...

hye Uda...

anak punya pasal....sanggup tido kt dlm tu smpai pagi.. :)

nabilah_2908 said...

hye chenta...

hehe...tul la tu kn..if dpt hubby mcm ni best gk..senang hidup.. :)

nabilah_2908 said...

hey zira...

yupp....untung wife dia.. :)

nabilah_2908 said...

hye tukang kata..

hehehe...myb... ;)

nabilah_2908 said...

hye Zqah...

sweet jer kn..? baby tu mmg notty.. :)

nabilah_2908 said...

hye fara...

bagus la fara happy bila tgk video ni.. :)

nabilah_2908 said...

hye asada...

hehehe...baby tu sebenarnya tak tidur sngt...cerdik dia tu kn..? ;)

nabilah_2908 said...

hye DMX...

hehe...nnti bila dh ada anak..DMX boleh la try.. ;)

nabilah_2908 said...

hye ana...

seriusly cute... :)

nabilah_2908 said...

hye MSR...

hehe....thnks MSR :)

nabilah_2908 said...

hye amanina..

hehe...betul tu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye nurul...

baby...msti cute evn dia buat jht sekali pun..betul tak..?

nabilah_2908 said...

hye wanes...

heheh...tul la tu...dr lepak2 kt kedai kopi..baik temankan baby tidur.. :)

cokelat panas said...

hehe..nanti sy dh ade anak cmtula sy taw..hahaha

SwEetForEst said...

ahahaha..sian nye papa tu..suiittt je tido lam katil baby..hehehehe..

^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...