Saturday, May 22, 2010

ANDA RASA ANDA CUKUP PANTAS ??



Apa pula cerita dari Nabilah kali ni yer...?

hari ni I nak join contest yang di anjurkan oleh MSR

http://1.bp.blogspot.com/_ycvVJd9p-90/S_QH7hyYcoI/AAAAAAAADWY/esrqyyLWoLk/s400/typing.jpg

contest yang menarik...lain dari yang lain...sebab tu I teruja nak join..

cara-caranya mudah sahaja...seberapa pantaskah anda menaip dalam masa 60 minit, dengan menggunakan Laman web Typing Speed Test

sila la click pada gambar di atas..untuk mengetahui
cara and syarat penyertaan..

jenuh juga la....coz I takde la laju sangat bila menaip...more banyak spelling error..

so...ini lah pencapaian terbaik yang I ingin pertaruhkan



ok lah MSR hope I menepati syarat-syarat pertandingan

so...guys..sure u all lebih pantas dari I kan..? why not you all join contest ni..

wish me good luck eh...

pang


19 comments:

Nuraisyyah said...

hahak..aisya ade tgok ni kat blog mne ek..lpe..hehe.mcm berminat..tp aisya xpntas laa..huk3..hihihi

pawaka19 said...

wah lajunye nabilah taip..rasa nye kalau masuk compitition mesti mel kalah

Pawaka19 Dot Com
"simcard anda telah memenangi peraduan? " taktik terbaru si penipu

asfz lily said...

laju nya taip..
gud luck :)

singgah la ke MEANDONLYME plak pasni,
kisah cik asfz

Fiq said...

uihh... pantas giler. semoga berjaya yer...=)

Alien Hijau said...

gd luck! cam nak join jgk...=P

lots_of_hatred said...

ni menaip pkai berapa jari? kalo 10 jari leh menekan, memang hebat laa

dmx said...

mak..ai nabilah
pantas..gak
xdpt...joins kot
memang lembab bila mnaip...he3

zAzZa said...

wahh~laju2..zaza pun taip lembab..huhu~

nabilah_2908 said...

Hye aisya ;

huhu...akk pun tak cukuppants..ada lagi yg lebih pantas lagi..huhu..

sj jer ingin mencuba...cz contst ni lain dr yg kebiasaannya.. :)

nabilah_2908 said...

hye Mel ;

huhu..ni pun tak laju mn mel...try view blog msr...ada yg lebih laju..huhu.. :)

nabilah_2908 said...

hye asfz...

thnks...tak laju pun nih..hehe...dlm rangking sekarang..under top 5.. :)

nabilah_2908 said...

hye Fiq...

huhuhu...tak lah...slow gak nih...ada yg dpt 300 lbh markah.. :)

nabilah_2908 said...

hye AH...

join la..seronok gak.. ;)

nabilah_2908 said...

hye LOT ;

hehe..idak le sampai 10 jari...bila buat task ni..naik tergeliat juga la jari jemari ni.. :)

nabilah_2908 said...

hye DMX ;

ala...takpe..biar lambat asal selamat..if laju jer tp bnyk spelling error..mcm sy ni..tk guna gak.. :)

nabilah_2908 said...

hye zazza..

actually sy pun mcm tu gak...try bnyk kali and ni la result yg tertinggi.. :)

MSR said...

Terima kasih nabilah atas penyertaan awak.. Syaratnya semua cukup! huhu .. ok nanti saya update result terkini.. TQ

MissXYZ said...

sy taip mcm kura2 lah... x layak.. ngeeeeeeee

nisa said...

god luck..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...