Monday, May 03, 2010

FACEBOOK OH FACEBOOK



Happy Monday everyone....hai

hrumm..jom tengok gambar di bawah....adakah anda tergolong dalam golongan Facebook Addict..?

http://esharkdesign.com/wp-content/uploads/2008/03/02-comicmondayesharkdesigncom.gif

hahaha...nice comic kan..?

4 me.... takde la ketagih sangat dengan FB...tapi addicted dengan blog..

what about you...?

kredit to : ESHARK DESIGN

p/s : weee....I agak buzz hari ni....catch u all later....pang

p/s/s : baru jer cuti 2 hari...tapi bila mula menaip laju...berlambak-lambak spelling error...ni pun dok betulkan ejaan 2, 3 kali...wahai jari jemari ku....kenapa beku..keras jer hari ni..masih lagi berada dalam mood bercuti ke..? huhu..kepada blog2 yg I dah terjah, yang dah tinggalkan link and commnt...I'm sorry if terdapat spelling error...

32 comments:

Mesintaip: said...

Apa-apa pun perkara yang kita lakukan biarlah berpada-pada dan bersederhana. Islam amat menitik beratkan soal kesederhanaan ini.

Rashid Salim said...

betul tu... kalau over sangat ini bermakna mereke (orang-orang yang nak memusnahkan Orang Islam) berjaya melalaikan kita sebagai umat ISLAM...

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha..

yg ni mmg melantak ngan FB. uhh!! makan, minum semua depan FB..

dahsyat giler..

jgn lupa solat plak.. hihi..

uncle said...

uncle tgk pompuan kat opis uncle semuanya addicted main FB uncle pun ada gak..tpi tak dapat melawan cabaran berblog..

kak ina mail said...

syyy, jangan cakap ngan org lain tau.fb tak mendatangkan hasil.buang masa , nanti sembang ngan kawan lama, ralit tak boleh wat kerja.

Lan Bingka said...

sama la..buat masa sekarang lebih ketagih ngan blog..haha

Alien Hijau said...

kite addicted dgn formspring skrg.

..bellanurnabilla.. said...

sy dh x addicted kt fb lagi. huhu~

kak ina kl said...

memang tak layan facebox sangat pun..kerja rumah tak habis-habis..

Ms.Independant said...

blog & fb mmg melalaikan.
huhu

:)

Kazaztan Team said...

FB adalah tmpt mengambil tahu pasai kawan2...blog adalah tmpt lepaking...ehhehehhe

pena said...

haha~~
nasib baik tak teruk sngat..
tapi tadi facebook buat hal..
haru-biru jgak..
haha~~

tujuhhariseminggu said...

uit.... itu da terlebey... :)

Marsita Yusof said...

salam, tu da over sgt tu siang mlm pg ptg duk ngadap FB jer. bukan la ade ape sgt pd FB tu, time ade mase lapang ble jgah2 FB, FB ni bgus gak utk inform bisnes, kalu stakat bual2 kosong tu mcm mmbazir mase lak brjam2 duk ngadap FB..

biase2 je dgn FB..

nabilah_2908 said...

hye mesintaip,

hrumm..betul tu..sy pun tk obses sngt dgn fb.. :)

nabilah_2908 said...

hye rashid...

ha..betul tu...hope kawan2 sy tak jd lalai mcm dlm gamabr di atas.. :)

nabilah_2908 said...

hye asada...

hehehe..tu la pasal..tah apa yg menarik sngt pun tal tau lah.. ;)

nabilah_2908 said...

hye uncle...

ha...sure dierog gile2 bercuck tanam bagai kan..? hehehe...sy dh boring dh tu semua.. :)

nabilah_2908 said...

hye kak ina...

hehehe...ha....ketgih facebook la tu eh..? :)

nabilah_2908 said...

hye Lan...

ha...setuju...berblog lagi best kn..? ;)

nabilah_2908 said...

hye AL...

hrumm...sy nyer FS sepi jer..

nabilah_2908 said...

hye bella..

hrumm..bagus la tu...tkde apa yg menarik sngt pun..just kt situ dpt jumpa kwn2 lama..berkongsi cerita.. :)

nabilah_2908 said...

hye kak ina..

huhu...tul gak tu...lagi ok berblog kn..?

nabilah_2908 said...

hye farah...

huhuhu...mmg pun tp kena berpada2 la.. ;)

nabilah_2908 said...

hye kazaztan..

hrumm...betul gak tu...tp sometimes bila baca status kwn2 kt FB...rasa mereka2 ni...mcm anoyng la..huhu.. ;)

nabilah_2908 said...

hye pena...

yupp..ramai juga yg cmplain pasal fb tk boleh buka kn..? kt sini ok la pulak.. :)

nabilah_2908 said...

hye 7hs...

haha...itu la pasal...myb pelukis nk mengingtkan supaya berpada2 bila menggunakan fb.. :)

nabilah_2908 said...

hye kak marsita..

yupp....sy pun cm tu gak..biasa2 jer dgn fb...game2 pun sy dh tk main dh..bosan sudah.. ;)

NichKhun said...

me.. addicted to formspring.. hahaaha ask me anything please.. hikhikhik

pawaka19 said...

game fesbook xdela best sgt..tp ketagih nak naik level jea..kalo blog kita asyik berfikir nak update pasal ape...tu lagi berfaedah kan? duit pon dpt..

Uda said...

kalau mcm tu ketagih FB.. memang parah laa... tak buat benda lain dah .. asyik duk menghadap jer..

PUPUT said...

hehehe...kreatif la taruk story board camtu...sy mmg addicted fb camtu pon dulu...skg fb dah jarang dah...kat blog plak melekat...adei...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...