Friday, May 21, 2010

MAKANAN YANG COMEL



Happy Friday everyone...hai

sorry lambat pulak update..I ada kerja luar pagi tadi..siapkan semua datuk nenek report...baru la boleh mengadap blog... hehe.. wek

ok....jom tengok gambar-gambar ni...i godek-godek dalam picture folder Adin semalam...

if u all tengok makanan ni....rasa-rasanya....tergamak tak nak makan...?



gula cube dlm bentuk rabbit



sushi....
teringat lak pada cerita Boys Over Flowers...
siapa yang pernah tengok cerita ni..sure akan faham apa yang cuba I sampaikan..hehe..



Mee Sup...myb kepala panda ni...fishball kot...entah la...tapi bila tengok..alahai....rasa tak mo makan jer...kan..?



weeee....ni lagi la cute.....ada siapa2 nk bagi kek macam ni tak kat I masa birthday I nanti..hehehe...emo21


ok....semoga terhibur lah yupp....

actually I update ni pun secepat yang boleh....coz nak pergi hospital...my mom warded balik la....hari tu sebab darah tinggi....kali ni sebab darah rendah pulak....haih macam-macam....

kesian my mom....penuh la tangan dia di cucuk sana...cucuk sini....huu


oklah..got to go...petang ni..I singgah ke blog u all pula eh...

take care dear fwens.....I love you......muah


18 comments:

Alien Hijau said...

wahahaha...comel2.

~anna&anuar~ said...

alolololooooo.... comey gilerrr.. ai pun sukeeee.. syg nye nak mknn...

Kazaztan Team said...

huhhh..dah mcm benda idup aje nmpk ye...hope yr mom ok yeeeee

En iLham said...

comel sangatla,sayang nak makan.huhu.semoga mak cepat sembuh k

singgah pula ke KAU ILHAMKU
KHAS UNTUK GENGBLOGGER

Fiq said...

erkk... kata orang melaka, kalau dah lapau, makan aje. peduli apa comel ke idak... hehe=)

lieya orange M.I. said...

kek tu mcm sayang jer nak potong utk makan..nak potong kaki dulu ker, badan dulu ker..takpun, panda tu nnt dah takde kepala...sayang err

atoyis said...

jaga mak elok2

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

sngat cumel la semua gmbr2 tuh..tol2..kalo ader sesape bg kek patung tuh...adesss....sgt shyuke....huhu.....

bout ur mum..hope cepat sembuh...AMIN..

pawaka19 said...

wah kalau makanan macam ni..sayang lak nak makan

Pawaka19 Dot Com
"simcard anda telah memenangi peraduan? " taktik terbaru si penipu

ppiey said...

mana nk cari ni sis..
nyam2..mcm sedap tp x smpai at la..

ASaDa RyutaRo said...

dah siap jadi cube gula lak rabbit tu ea.. hahaha..

nak jugak la birthday cake cam beruang panda.. lalala~

semoga mak kamOo sihat2 saje lepas ni.. kena jaga pemakanan tu klu ada darah tinggi..

Mummy Dasy said...

comel bangat..tp cam feeling weird plak nak makan..

nabilah_2908 said...

Hye AH ;

mmg comel pun...snggup tk makan..? :)

Hye kak anna ;

hehehe...betul tu..:)

Hye kazaztan team ;

suka kek panda bear tu...thnks ya.. :)

Hye Ilham ;

tu la pasal...tp if tak makan..basi lk nanti..hehe...thnks ya.. :)

Hye Fiq ;

hoho..gelojoh sungguh.. ;P

Hye Lieya ;

hehehe...tau tak pe.. :)

nabilah_2908 said...

Hye atoyis ;

ok..ok...i will.. :)

Hye arisa ;

minta la en bf bagi masa bdy nnti..hehe... thnks ya.. :)

Hye Mel ;

hrumm..betul tu...hope tkkn jumpa la makanan macam ni in real life.. :)

Hye PPiey ;

erm...tk sure lak...kt jepun myb.. :)

Hye Asada..

sy pun suka kek panda bear tu..cute sngt.. ;) thnks ya.. :)

Hye Mummy Daisy ;

if tk makan rosak lak nnti..haih kreatif betul kan..? :)

MSR said...

Comel betul, tak sampai hati nak makan rasanya.. huhu

MissXYZ said...

betul2 comel...
kalau dpt buat muka sendiri sungguh sgt comel (perasan sendiri)

*tunduk malu

take care nabila =)

✿ shuhada said...

gile comel sup panda tu! hehe

nisa said...

wow..comelnya.. mcm nk simpan je makanan tu sume xnk usik2.. haha..

smg mak nabilah cpt sembuh.. amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...